Teaser για το ΚΙΑ Cadenza 2017;

Teaser για το ΚΙΑ Cadenza 2017;

Η KIA έδωσε στη δημοσιότητα σχέδια από το μελλοντικό μεγάλο σεντάν της που μοιάζει με 4θυρο Optima κουπέ.

Η KIA πιθανότατα κάνει teasing στον αντικαταστάτη του υφιστάμενου σεντάν Cadenza που πωλείται στις αγορές των ΗΠΑ, του Καναδά, της Κίνας, της Βραζιλίας και της Μέσης Ανατολής, με ένα σχέδιο που μοιάζει με 4θυρο Optima κουπέ.

Πέρα από την εικόνα, η KIA δεν έχει αποκαλύψει αν το νέο μακρύτερο, πιο φαρδύ και χαμηλότερο μοντέλο της θα κληρονομήσει την προσθιοκίνητη αρχιτεκτονική των μεγάλων KIA της πρώτης γενιάς. Μια θεωρία λέει ότι πρόκειται για τον αντικαταστάτη του Cadenza που θα μπορούσε να είναι πισωκίνητος και να μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με επερχόμενο Genesis G90, το μεγάλο σεντάν της νέας premium μάρκας της Hyundai.

Κάτω από το καπό μπορούμε να ποντάρουμε με μεγαλύτερη βεβαιότητα ότι η γκάμα των κινητήρων θα αποτελείται από ένα «μικρό» δίλιτρο τούρμπο και τον υπάρχοντα 3,3λιτρο V6 που φοράει ήδη το Cadenza. Πολύ πιθανόν δε είναι να υπάρξει και μια υβριδική έκδοση.

Το Cadenza, που αποτελεί φυσικό αντίπαλο του Toyota Camry, πωλείται ήδη από το 2010, με τον Κορεάτη κατασκευαστή να μην εντόπισε ποτέ επιχειρηματικό ενδιαφέρον για να εισάγει το αυτοκίνητο στην Ευρώπη, οπότε το ίδιο εκτιμoύμε ότι θα συμβεί και μe το καινούργιο μοντέλο.

[Πηγή KIA]  

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube