Scoop: Συνεχίζονται οι δοκιμές της νέας BMW Μ5 στο Nϋrburgring [video]

Scoop: Συνεχίζονται οι δοκιμές της νέας BMW Μ5 στο Nϋrburgring [video]

Δεν ξέρουμε εάν είναι πισωκίνητη ή τετρακίνητη, όμως η κορυφαία 5άρα φαίνεται να έχει βρει το ρυθμό που της αρμόζει στην πίστα.

Τώρα που η ολοκαίνουργια 5άρα είναι προ των πυλών, όλα τα φώτα πέφτουν στην κορυφαία έκδοσή της.

Ο φακός τη συνέλαβε και πάλι να γυρίζει στο Nϋrburgring και μάλιστα σε ρυθμό «τέρμα γκάζι», όπως άλλωστε συνήθως συμβαίνει στις δοκιμές εξέλιξης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Δοκιμάζουμε τη νέα BMW 5 Series προπαραγωγής

Σε αυτό το τέμπο, το αυτοκίνητο ακούγεται μεν να ταλαιπωρεί αρκετά τα λάστιχά του, όμως -εξωτερικά- φαίνεται πολύ γρήγορο και «πράο» στις αντιδράσεις του. Τουλάχιστον ασύγκριτα περισσότερο από την προηγούμενη φορά που το είχαμε δει σε αντίστοιχο video.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Παλεύει να βρει πρόσφυση η νέα BMW M5 [video]

Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα εάν η νέα M5 θα ακολουθήσει το παράδειγμα της νέας Mercedes-AMG E63 που θα είναι αποκλειστικά τετρακίνητη, οπότε δε μπορούμε να γνωρίζουμε εάν το αυτοκίνητο που βλέπουμε είναι τετρακίνητο ή πισωκίνητο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Αποκλειστικά τετρακίνητη και με Drift Mode η νέα Mercedes-AMG E63

Ωστόσο, εάν επαληθευτούν πηγές μέσα από τη BMW που αναφέρουν ότι το νέο μοντέλο θα συμπεριφέρεται σαν τη σημερινή Μ5 αλλά θα έχει περισσότερη πρόσφυση, είναι πολύ πιθανό η τετρακίνηση να αποτελεί κι εδώ μονόδρομο.

Πάντως, από τον ήχο του κινητήρα μπορούμε να συμπεράνουμε με αρκετή ασφάλεια ότι πρόκειται για V8, όπως άλλωστε θέλουν και οι φήμες σύμφωνα με τις οποίες η απόδοση θα ξεπερνάει τους 600 ίππους.

[Πηγή: carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube