Στροφή στην ποιότητα για τη νέα γενιά του Nissan Micra

Στροφή στην ποιότητα για τη νέα γενιά του Nissan Micra

Το πείραμα του… προσιτού Micra απέτυχε για τη Nissan, η οποία για τη νέα γενιά του ετοιμάζει ένα μοντέλο που θα αποπνέει περισσότερη ποιότητα.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Nissan, Trevor Mann, εάν η ιαπωνική φίρμα θέλει να κερδίσει πίσω τους πελάτες του Micra που έχασε από τις μειωμένες πωλήσεις του τωρινού μοντέλου, θα πρέπει να επενδύσει περισσότερο στην ποιότητα της καμπίνας.

Το σημερινό Micra «υποφέρει», σύμφωνα με τον Mann, από την φτωχή προσδοκώμενη ποιότητα του εσωτερικού του και θέλει η επόμενη γενιά του μοντέλου, που θα βασίζεται σχεδιαστικά στο πρωτότυπο Sway που είδαμε στην έκθεση της Γενεύης τον περασμένο Μάρτιο, να είναι σημαντικά αναβαθμισμένη στον τομέα αυτό.

Τόνισε επίσης ότι η παραγωγή του μοντέλου θα επιστρέψει στο εργοστάσιο της Nissan στο Sunderland της Βρετανίας, χωρίς ωστόσο να επιρρίπτει ευθύνες για την ποιότητα του σημερινού μοντέλου στο γεγονός ότι κατασκευάζεται στην Ινδία.

«Δεν πιστεύω ότι πρέπει να κατηγορήσουμε την Ινδία για την προσδοκώμενη ποιότητα του Micra, αλλά τους ανθρώπους που έδωσαν έγκρισή για την παραγωγή του» δήλωσε ο Mann. «Κάναμε την έρευνά μας, ακούσαμε τι είχαν να μας πουν οι πελάτες και ξέρουμε σε πια κατεύθυνσή πρέπει να κινηθούμε. Είμαι σίγουρος ότι θα δείτε μεγάλη διαφορά στο επόμενο Micra».

[Πηγή: Autocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube