Το στριπ-τιζ του νέου VW Touareg συνεχίζεται [videos]

Το στριπ-τιζ του νέου VW Touareg συνεχίζεται [videos]

Δύο ακόμη teaser videos για το νέο Touareg, που δείχνουν αρκετές λεπτομέρειές του καθώς και πλάνα από το μαραθώνιο ταξίδι του μέχρι το Πεκίνο.

Αυτή τη φορά το Touareg νέας γενιάς πετάει μερικά ρούχα ακόμα, δείχνοντάς μας τη μάσκα, τα φανάρια του και άλλες λεπτομέρειες από το εξωτερικό και το εσωτερικό του.

Τη φαρδιά χρωμιωμένη μάσκα τύπου Arteon την είχαμε δει και σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες, αλλά τώρα επιβεβαιώνεται επίσημα, ενώ βλέπουμε επίσης «γυμνά» τα εμπρός και πίσω φανάρια, μαζί με άλλα σχεδιαστικά highlights.

Βλέπουμε επίσης λεπτομέρειες του εσωτερικού, όπως στο 0’ 07” τα δύο περιστροφικά χειριστήρια μπροστά από το κεντρικό υποβραχιόνιο, τα οποία ελέγχουν τα οδηγικά προγράμματα και βοηθήματα. Φαίνεται να έχει επίσης σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος, πέρα από το συνηθισμένο πλέον ηλεκτρονικό χειρόφρενο με τη λειτουργία Auto Hold.

Στο δεύτερο video βλέπουμε τη συνέχεια της ιστορίας του μαραθωνίου από τη Σλοβακία στο Πεκίνο. Εδώ επικεντρώνεται στα τοπία του Kαζακστάν, από την πρωτεύουσα Almaty στα θεαματικά φαράγγια και τις παγωμένες ερημιές. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει το νέο μεγάλο SUV.

H Volkswagen υπόσχεται «περισσότερα την Τρίτη», υπονοώντας μάλλον ένα επόμενο video teaser με πλάνα της διαδρομής μέσα στην Κίνα.

Η επίσημη παρουσίαση του νέου VW Touareg θα γίνει αυτή την Παρασκευή στο Πεκίνο, και η διάθεσή του στις ανά τον κόσμο αγορές θα ξεκινήσει αργότερα μέσα στη χρονιά.

[Πηγή: Volkswagen]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube