Στο LA Auto Show η Alfa Stelvio;

Στο LA Auto Show η Alfa Stelvio;

Νέα αναφορά κάνει λόγο για επίσημο ντεμπούτο της Alfa Romeo Stelvio στο προσεχές Los Angeles Auto Show 2016, στο τέλος του χρόνου.

Μια νέα αναφορά που δημοσίευσε το αυστραλέζικο motoring κάνει λόγο ότι το πρώτο SUV της Alfa Romeo, που προσφάτως μάθαμε ότι θα ονομάζεται «Stelvio», θα κάνει ντεμπούτο στο Los Angeles Auto Show 2016, τον προσεχή Νοέμβριο.

Η Stelvio αποκαλύφθηκε ότι θα ονομάζεται έτσι κατά τη διάρκεια συνάντησης του Sergio Marchionne, επικεφαλής της Fiat Chrysler Automobiles, με τους εργάτες στο εργοστάσιο του Cassino, όπου ξεκινά τη μεθεπόμενη Δευτέρα 14 Μαρτίου η παραγωγή της Giulia.

Τα νέα για το αμερικανικό ντεμπούτο της Stelvio, κατά το Motoring, έγιναν από τον Harald Wester, επικεφαλής της Alfa Romeo και της Maserati που σε μια αποστροφή του λόγου του διατύπωσε ότι το ιταλικό SUV «θα παρουσιαστεί, θα μπορούσα να πω, σε ένα από τα πιο σημαντικά Σαλόνια Αυτοκινήτου, το φθινόπωρο». To αυτοκίνητο αναμένεται να μπει στη γραμμή παραγωγής κατά το τελευταίο 4μηνο του 2016, με το εμπορικό λανσάρισμα, εκτός απροόπτου, να ξεκινά νωρίς μέσα στο 2017.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες λεπτομέρειες για την Alfa Romeo Stelvio, αλλά πηγές αναφέρουν ότι θα βασίζεται στην πλατφόρμα «Giorgio», την ίδια που υποστηρίζει και την Giulia. Ως εκ τούτου, αναμένουμε να δούμε κάτω από το καπό της τον ίδιο δίλιτρο βενζινοκινητήρα και τον ίδιο 2,2λιτρο τουρμποντίζελ, ενώ για την κορυφαία έκδοση QV, o διτούρμπινος 2,9λιτρος V6 θα ήταν μια πολύ ισχυρή πιθανότητα.

[Πηγή Motoring]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube