Στη Βραζιλία η παγκόσμια πρώτη του ολοκαίνουργιου Jeep Compass

Στη Βραζιλία η παγκόσμια πρώτη του ολοκαίνουργιου Jeep Compass

Με αφορμή την έναρξη της παραγωγής του στο εργοστάσιο της εταιρείας στη Βραζιλία, κυκλοφόρησαν και οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του.

Όπως εδώ και καιρό γνωρίζαμε, τα Jeep Patriot και Compass βρίσκονταν υπό αντικατάσταση από ένα και μόνο ολοκαίνουργιο μοντέλο.

Φωτογραφίες του είχαν διαρρεύσει ήδη στο διαδίκτυο, όμως μέχρι σήμερα δεν ήταν επίσημες. Τώρα, με αφορμή την έναρξη της παραγωγής του νέου μοντέλου στο εργοστάσιο της Βραζιλίας, η εταιρείας μας έδειξε για πρώτη φορά επίσημες εικόνες. Εκτός από εκεί, η συναρμολόγησή του θα γίνεται επίσης σε εργοστάσια στο Μεξικό και την Κίνα.

Πρόκειται για ένα πραγματικά παγκόσμιο μοντέλο, το οποίο θα διατεθεί σε πάνω από 100 χώρες και με 17 συνολικά συνδυασμούς κινητήρα-μετάδοσης. Το νέο μοντέλο σύμφωνα με την εταιρεία θα είναι το πιο ικανό εκτός δρόμου κόμπακτ SUV που έχουμε δει ποτέ από τη Jeep, ενώ υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι έχει 4,42 m μήκος, 1,82 m πλάτος και 1,65 m ύψος, κάτι που το καθιστά λίγο μεγαλύτερο από ένα Nissan Qashqai για παράδειγμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες για το νέο μοντέλο μαζί με νέες φωτογραφίες, θα ανακοινωθούν τον Νοέμβριο στο Σαλόνι του Λος Άντζελες, ενώ η διάθεση του μοντέλου θα ξεκινήσει εντός του πρώτου 3μήνου του 2017.

[Πηγή: carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube