Στα σκαριά το νέο Ssangyong Rexton

Στα σκαριά το νέο Ssangyong Rexton

Το νέο μεγάλο SUV θα παρουσιαστεί σε περίπου ένα χρόνο.

Η Ssangyong συνεχίζει την επιθετική προϊοντική της επέλαση και στόχος της είναι να παρουσιάσει άμεσα φρέσκα μοντέλα για να ανανεώσει πλήρως την γκάμας της.

Μετά τα Tivoli και Tivoli XLV, σειρά έχει το μεγάλο SUV Rexton να αλλάξει, κάτι που θα συμβεί σχετικά άμεσα, μέσα στο 2017.

Η σχετική πληροφορία ήρθε από επίσημα χείλη, από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ssangyong, Jon Sik Choi, και ανέφερε ότι εκτός από το Rexton, όλη η γκάμα της φίρμας θα ανανεωθεί.

Ο κινητήρας που θα εφοδιάζει το νέο Rexton θα είναι ένας δίλιτρος τούρμπο άμεσου ψεκασμού που εξελίσσεται σε συνεργασία με την μητρική Mahindra&Mahindra.

Η σχεδίαση του νέου Rexton θα επηρεαστεί από τα πιο σύγχρονα μοντέλα της φίρμας, καθώς και από τα αντίστοιχα πρωτότυπα. Επιπλέον, θα προσφέρει ότι πιο σύγχρονο υπάρχει σε εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, και η τιμή θα ανέβει επίπεδο για να προσεγγίσει τις premium κατασκευές. Και σύμφωνα μάλιστα με τον CEO της εταιρείας, «το νέο μοντέλο θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό, παρά την αύξηση της τιμής».

Πέρα όμως από το Rexton, στα άμεσα σχέδια της Ssangyong είναι και η νέα γενιά του μικρότερου Korando που θα βασίζεται στην πλατφόρμα του Tivoli.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube