Στην Ελλάδα το SsangYong XLV, από €20.540

Στην Ελλάδα το SsangYong XLV, από €20.540

Το SsangYong XLV λανσάρεται στην ελληνική αγορά με κινητήρες 1.600 cc βενζίνης και ντίζελ, σε προσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις.

Μετά το Tivoli, η SsangYong λανσάρει στην αγορά και το XLV, ένα crossover με αυξημένους χώρους και πρακτικότητα, σε μια ευρεία γκάμα εξοπλισμού και συστημάτων μετάδοσης.

Το SsangYong XLV είναι 23,8 cm μακρύτερο από το Tivoli, φτάνοντας τα 4,44 m. Το επιπλέον μήκος μεταφράζεται σε χώρο αποσκευών 720 lt, δηλαδή τον μεγαλύτερο της κατηγορίας του, ενώ στην καμπίνα, σύμφωνα με την εταιρία, φιλοξενούνται με άνεση πέντε ψηλοί επιβάτες. Χρησιμοποιεί έναν κινητήρα βενζίνης 1,6 lt με 128 PS και έναν τουρμποντίζελ ίδιου κυβισμού, με 115 PS.

Ο βενζινοκινητήρας συνδυάζεται αποκλειστικά με κίνηση εμπρός και χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, ενώ στην περίπτωση του ντίζελ υπάρχει η δυνατότητα επιλογής τετρακίνησης Active AWD ή και αυτόματου κιβωτίου, επίσης έξι σχέσεων. Οι εκπομπές CO2 είναι 159 g/km στην περίπτωση του βενζινοκίνητου XLV, ενώ το ντίζελ εκπέμπει 117 ή 154 g/km ως προσθιοκίνητο και 127 ή 164 g/km ως τετρακίνητο, με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο, αντίστοιχα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δοκιμή του SsangYong Tivoli D16T 4WD Auto

Τα επίπεδα εξοπλισμού του XLV είναι τρία. Η βασική έκδοση STD διαθέτει μεταξύ άλλων επτά αερόσακους, τέσσερα ηλεκτρικά παράθυρα, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ, Bluetooth, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών και ζάντες αλουμινίου 16’’. Η αμέσως πλουσιότερη DLX προσθέτει αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες, ηχοσύστημα Smart Audio με οθόνη αφής 7’’, κάμερα οπισθοπορείας και ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες. Η κορυφαία έκδοση Limited προσφέρει επιπλέον διαφορετικές επενδύσεις στα καθίσματα, έγχρωμο πίνακα οργάνων Supervision, σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί, σύστημα πλοήγησης, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός-πίσω και ζάντες 18’’.

Η ελληνική αντιπροσωπεία της SsangYong πριμοδοτεί το XLV με έκπτωση €1.000 από το λανσάρισμά του, οπότε η τιμή του βασικού βενζινοκίνητου 1.6 STD διαμορφώνεται στα €20.540, με τις πλουσιότερες DLX και Limited στα €21.960 και €23.940, αντίστοιχα. Το προσθιοκίνητο ντίζελ κοστίζει €23.280 ως STD, €24.700 ως DLX και €26.680 ως Limited. Οι δύο τελευταίες διατίθενται και με αυτόματο κιβώτιο, με επιπλέον χρέωση €1.600. Τέλος, το ντίζελ XLV με τετρακίνηση Active AWD, διατίθεται μόνο σε εκδόσεις DLX και Limited. Η τιμή τους είναι €26.700 και €28.680, αντίστοιχα, ενώ και εδώ υπάρχει η δυνατότητα συνδυασμού τους με αυτόματο κιβώτιο.

Δείτε παρακάτω τον αναλυτικό τιμοκατάλογο και τον εξοπλισμό όλων των εκδόσεων του XLV, αλλά και των υπόλοιπων μοντέλων της SsangYong.

[Πηγή: SsangYong]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube