Στα μέσα του 2018 η κορυφαία έκδοση του Tesla Model 3

Στα μέσα του 2018 η κορυφαία έκδοση του Tesla Model 3

Τώρα που η παραγωγή των κανονικών εκδόσεων του μικρότερου Tesla ξεκίνησε, η εταιρεία επιβεβαίωσε το πλάνο της και για ακόμα πιο γρήγορη έκδοση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Elon Musk αναφέρεται σε μια έκδοση επιδόσεων για το μικρότερο μοντέλο της εταιρείας του.

Ωστόσο, που οι κανονικές εκδόσεις του αυτοκινήτου είναι πλέον γεγονός, τα πράγματα έχουν μπει σε άλλη βάση. Οπότε μπορεί να μπει πιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και για την γρήγορη έκδοση του Model 3, η οποία τοποθετείται κάπου στο μέσο του 2018.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Tesla Model 3, πλήρεις προδιαγραφές [video]

Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για το Model 3 P, όπως θα λέγεται, όμως μάλλον θα πατήσει στη λογική του κορυφαίου Model S και θα έχει δύο ηλεκτροκινητήρες, άρα και τετρακίνηση εκτός από πολλή δύναμη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το Tesla Model S P100D κάνει 0-100 km/h σε 2,6"

Εάν σκεφτούμε απλώς ότι η κορυφαία μέχρι στιγμής έκδοση του Model 3 πετυχαίνει 0-100 km/h σε μόλις 5,9”, είναι πολύ λογικό να περιμένουμε ακόμα και χαμηλό 4άρι για την αντίστοιχη επιτάχυνση της έκδοσης P.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παραδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους τα πρώτα Tesla Model 3

Ωστόσο, μέχρι τότε η Tesla έχει και άλλα πράγματα να βάλει σε τάξη, αφού ο Musk χαρακτηρίζει την παραγωγή του Model 3 ως «κόλαση». Με βάση το πλάνο των νέων παραγγελιών για το αυτοκίνητο, μέχρι η γραμμή παραγωγής να φτάσει τη μέγιστη χωρητικότητά της, είναι πολύ πιθανό να έχει δημιουργηθεί αναμονή για σχεδόν 400.000 αυτοκίνητα.

Με άλλα λόγια, είναι σχεδόν βέβαιο πως όποιος παραγγέλνει σήμερα το Model 3 του, θα το παραλάβει κάποια στιγμή μέσα στο 2018.

[Πηγή: Autoexpress.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube