Σχεδόν έτοιμο το νέο και πιο πολυτελές Volkswagen Touareg

Σχεδόν έτοιμο το νέο και πιο πολυτελές Volkswagen Touareg

Η επόμενη γενιά του μεγάλου SUV της VW θα παρουσιαστεί προς το τέλος της χρονιάς και θα έχει πιο πολυτελή χαρακτήρα από τη σημερινή.

Με εστίαση στην πολυτέλεια και σχεδίαση με στοιχεία από το Tiguan, το νέο μεγάλο SUV της Volkswagen θα παρουσιαστεί όπως όλα δείχνουν μέσα στη χρονιά που διανύουμε.

Με δεδομένο ότι το σημερινό Touareg τα έχει τα χρονάκια του, η νέα γενιά του αναμένεται σημαντικά πιο σύγχρονη σε όλα της. Κι αυτό είναι κάτι απολύτως απαραίτητο προκειμένου να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως η BMW X5, η Mercedes-Benz GLE, το Volvo XC90 αλλά και το Ford Edge που δοκιμάσαμε πρόσφατα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε το Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 125 PS

Εκτός από απαραίτητο είναι και πολύ λογικό, καθότι μιλάμε για ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο, το πρώτο της Volkswagen που θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα MLB Evo. Μέχρι σήμερα είναι προνόμιο μόνο των μοντέλων της Audi.

Πλέον το αυτοκίνητο εμφανίζεται χωρίς πολύ καμουφλάζ και είναι διακριτό το παρόμοιο με του Tiguan προφίλ. Για το εμπρός και το πίσω μέρος πάντως δε μπορούμε να διακρίνουμε και πολλά, αν και η αλήθεια είναι ότι δεν περιμένουμε κάποια σχεδιαστική υπέρβαση από την Volkswagen.

Όπως και να έχει οι πληροφορίες για τα μηχανικά μέρη αναφέρουν ότι όλες οι εκδόσεις του Touareg θα είναι τετρακίνητες, ενώ τετρακύλινδροι και 6κύλινδροι κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου θα αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της γκάμας.

Βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται και μια υβριδική έκδοση του μοντέλου, αφού έτσι προστάζουν οι επιταγές της εποχής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε το Volkswagen Touareg 3.0 TDI V6 BMT

Εξαιρετικά βελτιωμένο σε θέματα πολυτέλειας, ποιότητας και τεχνολογίας θα είναι και το εσωτερικό του νέου Touareg. Όπως είναι αυτονόητο, η Volkswagen θα το εφοδιάσει με την τελευταία λέξη της εφαρμοσμένης της τεχνολογίας επί τους θέματος, ώστε να είναι σύγχρονη με τις εξελίξεις.

Ακόμα πάντως δεν έχει διευκρινιστεί το πότε ακριβώς θα παρουσιαστεί επίσημα το νέο μοντέλο. Το μόνο που μπορούμε να πούμε με ασφάλεια αυτή τη στιγμή, είναι ότι θα πρέπει να το περιμένουμε στο τέλος του 2017, με τιμές σε αντίστοιχο επίπεδο με του σημερινού μοντέλου.

[Πηγή: Autocar.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube