Σχεδόν έτοιμη η LaFerrari XX

Σχεδόν έτοιμη η LaFerrari XX

Η νέα LaFerrari XX κάνει άλλη μια εμφάνιση στην πίστα Adria International Raceway, όπου αποκαλύπτεται και το εσωτερικό της.

Προ ημερών είχαμε δει ένα πρωτότυπο δοκιμών της νέας LaFerrari XX να γυρίζει στην πίστα του Paul Ricard, και τώρα βλέπουμε το ίδιο αυτοκίνητο από πιο κοντά στην πίστα Adria International Raceway.

Στις φωτογραφίες που διέρρευσαν φαίνεται μια LaFerrari με ένα επιπλέον αεροδυναμικό πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει διαφορετικό σπόιλερ για τον εμπρός προφυλακτήρα αλλά και δύο μικρές αεροτομές αριστερά-δεξιά στο πίσω μέρος, στο πρότυπο αυτών της Ferrari FXX. Στο εσωτερικό της υπάρχει το τιμόνι από το μοντέλο παραγωγής, αλλά η προχειροφτιαγμένη κεντρική κονσόλα δεν θα διατηρηθεί φυσικά στην τελική LaFerrari XX.

Η LaFerrari XX, που προορίζεται αποκλειστικά για χρήση πίστας, δεν θα είναι σημαντικά ισχυρότερη από τη LaFerrari δρόμου, η οποία αποδίδει 963 PS. Αναμένεται να παρουσιαστεί στις αρχές του 2015 και οι λίγοι τυχεροί που θα την αποκτήσουν θα χρειαστεί να καταβάλλουν περίπου τα διπλά χρήματα απ' ό,τι για τη συμβατική LaFerrari.



[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube