Scοop: Νέο «Renault» Sandero R.S.

Scοop: Νέο «Renault» Sandero R.S.

O βραζιλιάνικος Τύπος έδωσε μέσω web φωτογραφίες scoop του επερχόμενου Sandero R.S.

Το εκρηκτικό χάτσμπακ της Dacia, που θα φορά όμως τα σήματα της Renault, διαθέτει ελαφρά πιο άγριο «κουστούμι» με ογκωδέστερους προφυλακτήρες και μαύρες ζάντες ελαφρού κράματος, ντυμένες με λάστιχα της Continental, όπως είδαμε και στο teaser video.

Επίσης αλλαγμένα είναι τα καπάκια των εξωτερικών καθρεφτών με άλλα σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα και φαίνεται πως κάθεται χαμηλότερα, κάτι που μας αφήνει να υποθέσουμε την υιοθέτηση σπορ ανάρτησης. Ολοκληρώνοντας τη λίστα των εξωτερικών αλλαγών, σημειώνουμε τα φιμέ φανάρια εμπρός και πίσω, τα πίσω δισκόφρενα και τη σπορ μπούκα της εξάτμισης.   

Παρότι το αυτοκίνητο είναι ημιτελές, καθότι προ-παραγωγής, η καμπίνα δείχνει να διαθέτει καθίσματα τύπου μπάκετ, πολύχρωμο τόνο στο εσωτερικό και κόκκινες ραφές στο τιμόνι με τη δερμάτινη επένδυση. Στο πρωτότυπο που βλέπουμε, το μοτέρ συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο σασμάν, άσπρο φόντο στο καντράν, ενώ το σύστημα πολυμέσων με την οθόνη του, καθώς και οι αεραγωγοί του συστήματος αερισμού/κλιματισμού απουσίαζαν.  

Τα βραζιλιάνικα μέσα υποστηρίζουν ότι το Sandero R.S. θα χρησιμοποιεί τον ατμοσφαιρικό 4κύλινδρο δίλιτρο του Renault Duster που κυκλοφορεί σε αυτή τη λατινοαμερικανική  χώρα με μέγιστη ισχύ 145 PS.

Η Renault ανακοίνωσε ήδη ότι το Sandero R.S. θα λανσαριστεί εμπορικά αποκλειστικά στη Λατινική Αμερική, ενώ δεν έκανε λόγο για το αν η Dacia θα διαθέσει μέσω του δικτύου της το αυτοκίνητο και σε άλλες αγορές.

[Πηγή flatout.com.br]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube