Διαρροή: Αυτή είναι η νέα BMW 5 Series 2017 χωρίς καμουφλάζ

Διαρροή: Αυτή είναι η νέα BMW 5 Series 2017 χωρίς καμουφλάζ

H νέα BMW 5 Series 2017 που αποκαλύπτεται επίσημα αύριο, έκανε ανεπίσημη «εμφάνιση» στο web με διαρρεύσασες φωτογραφίες.

Μοιάζοντας περισσότερο με μια 7άρα υπό κλίμακα παρά μια μεγεθυμένη 3άρα, η νέα 5 Series 2017 φιγουράρει με το οικείο και γοητευτικό σουλούπι των BMW, με πιο επιθετική μουσούδα από αυτή του απερχόμενου μοντέλου.

Η γρίλια της μάσκας είναι πιο αεροδυναμική και πιο λεπτή, γυρίζοντας περισσότερο προς το εξωτερικό των πλευρών του αυτοκινήτου σε μια πιο πομπέ εκτέλεση. To εμπρός μέρος με τη μάσκα έγινε πιο «προγναθικό» και πιο ογκώδες, ενώ ο εμπρός προφυλακτήρας ενσωματώνει μεγάλες αεροεισαγωγές και συστοιχία φώτων ημέρας LED.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη νέα BMW 5 Series προπαραγωγής



Στο πίσω μέρος, η ομοιότητα με την BMW 7 Series είναι προφανέστερη, με το πορτμπαγκάζ να τελειώνει σε ένα μικρό αεροδυναμικό χείλος εκφυγής και να τονίζεται από μεγάλου μήκους και λεπτά φώτα. Η διαρρεύσασα φωτογραφία δείχνει μια 540i  με τραπεζοειδείς μπούκες εξάτμισης, συχνά απαντώμενες στα κορυφαία μοντέλα της BMW.



Όσον αφορά την καμπίνα και απ’ ό,τι είδαμε από τη χτεσινή διαρροή, πολλά στοιχεία της 7 Series βρήκαν το δρόμο τους στη νέα 5άρα και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις αυτούσια στη μεγαλο-μεσαία μπερλίνα της εταιρείας. Μεταξύ αυτών, παρόμοια κεντρική κονσόλα, οθόνη LCD του συστήματος πολυμέσων και λεβιές του αυτόματου Steptronic.



Περισσότερες πληροφορίες θα μάθουμε με την αυριανή επίσημη αποκάλυψη της νέας BMW 5 Series 2017.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube