Scoop: To εσωτερικό της νέας BMW 5 Series 2017 χωρίς καμουφλάζ

Scoop: To εσωτερικό της νέας BMW 5 Series 2017 χωρίς καμουφλάζ

Η καμπίνα της νέας BMW 5 Series 2017 απαθανατίστηκε χωρίς καμουφλάζ από τον κατασκοπευτικό φακό του Indian Autos Blog.

Όπως το περιμέναμε, η καμπίνα της νέας 5 Series είναι σχεδόν πανομοιότυπη με αυτή της μεγαλύτερης 7 Series.

Στην πραγματικότητα πολλά κομμάτια πρέπει να είναι ακριβώς τα ίδια –η οικονομία κλίμακος, βλέπετε- δίνοντας ένα μεγάλο πλεονέκτημα στους μελλοντικούς αγοραστές της έναντι της πολύ ακριβότερης μεγάλης αδελφής της. Να θυμίσουμε ότι προ ημερών, η BMW είχε δώσει για teasing ένα video από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, αλλά με το ταμπλό και τον αφαλό του τιμονιού καλυμμένα.

Αν αγνοήσουμε την τεράστια οθόνη του πρωτοτύπου, η κεντρική κονσόλα αυτής της νέας 5 Series (G30) περιλαμβάνει τον ίδιο λεβιέ στο αυτόματο σασμάν με αυτόν της 7άρας, καθώς και το ίδιο περιστροφικό χειριστήριο για το iDrive. Κλιματισμός, θέρμανση και οι κεντρικοί αεραγωγοί τους, και τα χειριστήρια του ραδιοφώνου είναι επίσης χαρακτηριστικά παρόμοια με της 7 Series.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη νέα BMW 5 Series 2017 προπαραγωγής

Σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο, μπορούμε να δούμε στις φωτογραφίες scoop της νέας 5άρας την ανασχεδιασμένη οθόνη του συστήματος πολυμέσων, που πλέον επικάθεται στο ταμπλό παρά είναι ενσωματωμένη σε αυτό. Και αυτό χωρίς έκπληξη, αφού ομοίως την έχει τοποθετημένη και η 7άρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε την BMW 730d

Τα λοιπά κοινά στοιχεία που συνθέτουν αυτό το τόσο 7άρικο εσωτερικό στη νέα 5άρα είναι το τιμόνι και η ψηφιακή απεικόνιση αναλογικών δεικτών στα όργανα. 

Συγκρινόμενη με τη τελευταία γενιά της Mercedes-Benz E-Class που υιοθετεί τις δύο τεράστιες οθόνες της απερχόμενης S-Class (η ανανεωμένη θα έχει μια), η καμπίνα της νέας 5άρας θα λέγαμε πως μάλλον είναι ανέμπνευστη και υποτονική, έως και ντεμοντέ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη νέα Mercedes-Benz E 220 d

Η επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου θα γίνει μεθαύριο Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου.

[Πηγή Indian Autos Blog]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube