Renault: To Clio RS 16 σε νέο video και (μάλλον) στη γραμμή παραγωγής!

Renault: To Clio RS 16 σε νέο video και (μάλλον) στη γραμμή παραγωγής!

Ένα νέο video επαναφέρει το Clio RS 16 και αποτελεί (;) ένδειξη ότι η παραγωγή του μπορεί να είναι και κοντά.

Η Renault δεν ταξινόμησε το εκθεσιακό Clio R.S 16 για να το βάλει στο ράφι. Προφανώς και δεν το έκανε, καθώς ύστερα από την παρουσίαση του αυτοκινήτου στο Monaco, ο Γάλλος κατασκευαστής με τη RenaultSport επανήλθαν με ένα μάλλον διασκεδαστικό video.

Αλλά γιατί να τονίσει ακόμα παραπάνω αυτό το «δαιμονικό» Clio; Μήπως διότι πήρε εμπρός η γραμμή παραγωγής και δεν θα αργήσουμε να το δούμε στις εκθέσεις;

Τον περασμένο μήνα κιόλας μάθαμε το μεγάλο νέο. Το ιδιαίτερα σαγηνευτικό Clio R.S 16 θα μπορούσε να μπει στην παραγωγή, αλλά οι Renault και Renault Sport Technologies παρέμειναν μέχρι σήμερα πολύ μυστικοπαθείς γύρω από το θέμα και έκτοτε η μικρή γαλλική βόμβα μπήκε στο ράφι της ενημέρωσης. Η γαλλική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα όμως ένα περισσότερο διασκεδαστικό video που μας δίνει κάποιες ενδείξεις για το μέλλον του.

Στην πραγματικότητα, το video μας προτείνει να μας «βάλει στο τιμόνι» του Clio R.S 16. Προφανώς είναι εύκολο να κάνετε παραλληλισμούς με την πραγματικότητα, και να πούμε ότι δεν θα μας κακόπεφτε να καθίσουμε πίσω από το τιμόνι ενός τέτοιου σουπερμίνι με 275 άλογα. Αν η Renault έχει σκοπό να κατασκευάσει σε περιορισμένη παραγωγή αυτό το Clio RS, θα πρέπει να περιμένουμε μια πολύ αλμυρή τιμή, αλλά θα είναι το τίμημα για να αποκτήσεις ένα αυτοκίνητο με διαβολεμένες επιδόσεις.

Αναμένοντας την επιβεβαίωση, στην οποία ελπίζουμε διακαώς, ας ρίξουμε μια ματιά στο video από το σιρκουί της Mortefontaine. Θα προτιμούσαμε βέβαια να ακούμε το σπικάζ στην εθνική γλώσσα του αυτοκινήτου, αλλά το κυρίως ζητούμενο είναι η επισημοποίηση της παραγωγής του. Ελάτε, τώρα! Ας είμαστε αισιόδοξοι! Δεν απέμειναν παρά λίγες μερούλες…

[Πηγή Renault Sport]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube