Το Range Rover Evoque ανανεώνεται

Το Range Rover Evoque ανανεώνεται

Το επόμενο Range Rover Evoque θα έχει σχεδιαστικές αλλαγές αλλά όχι υβριδική τεχνολογία.

Το Range Rover Evoque είναι έξι χρόνια στην αγορά. Και ελάχιστοι είναι αυτοί που θα πουν ότι χρειάζεται ανανέωση, πράγμα που δείχνει τον εξαιρετικά πετυχημένο αρχικό σχεδιασμό. Παρόλα αυτά η επόμενη γενιά ήδη ετοιμάζεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Auto Express, από όπου και οι φωτογραφίες, το ανασχεδιασμένο Evoque θα λανσαριστεί το φθινόπωρο της επόμενης χρονιάς, σημαντικά ανασχεδιασμένο. Με πολλά στοιχεία από το Range Rover Velar. Δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες, αλλά οι φήμες θέλουν τη γρίλια της μάσκας προτεταμένη και κρυφές χειρολαβές για τις πίσω πόρτες. Η γραμμή της οροφής στο πίσω μέρος ίσως είναι λίγο πιο ψηλή, προς όφελος του χώρου για το κεφάλι των πίσω επιβατών και της χωρητικότητας του πορτ μπαγκάζ.

Διαβάστε ακόμη Test Drive: Range Rover Velar D300

Διαβάστε ακόμη Test Drive: Jaguar F-Pace25d

Θα βασίζεται σε μια αναβαθμισμένη εκδοχή της πλατφόρμας D8 με αυξημένο κατά 8 cm περίπου μεταξόνιο. Η απόφαση να χρησιμοποιηθεί η παλιά πλατφόρμα περιορίζει τις δυνατότητες του εργοστασίου για τη χρήση υβριδικής τεχνολογίας. Οπότε λογικά συμπεραίνεται ότι θα εξοπλίζεται με μια γκάμα εκδόσεων του κινητήρα Ingenium: Βενζινοκινητήρες 250 και 300 ίππων και ντίζελ με 150, 180 και 240 ίππους.



[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube