Renault: Teaser του νέου SUV Koleos; [video]

Renault: Teaser του νέου SUV Koleos; [video]

Το επερχόμενο μεγάλο SUV της Renault έκανε την πρώτη του επίσημη «εμφάνιση» σε βίντεο.

To νέο μεγάλο SUV της Renault μας έδειξε τα «φώτα» του μέσω ενός βίντεο της Renault Μαλαισίας.

Η ονομασία του μοντέλου αναμένεται να είναι Koleos, όπως και του πρώτου SUV της Renault στην Ευρώπη, και θα χρησιμοποιεί μηχανικά μέρη του Nissan X-Trail.

Το νέο γαλλικό μοντέλο βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης και το έχουμε δει στις χειμερινές δοκιμές δίπλα στο αδελφό Kadjar, επιβεβαιώνοντας την διαφορά μεγέθους που έχει από αυτό. Το μόνο που φάνηκε στο βίντεο είναι το εμπρός φανάρι που παραπέμπει σχεδιαστικά σε αυτό το νέου Megane, διαθέτοντας και αυτό φώτα ημέρας τύπου LED σε σχήμα C.

Το υπάρχον Koleos παράγεται ακόμα στην Κορέα σαν Samsung και πωλείται σε αρκετές χώρες σαν Renault, κυρίως της Ασίας. Ακόμα, παρά το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε ακριβώς εάν θα ονομάζεται Koleos, υπάρχουν αναφορές που θέλουν να ονομάζεται «Maxthon», το νέο SUV θα αντικαταστήσει το συγκεκριμένο μοντέλο και θα μας κάνει εντύπωση εάν η Renault δεν διατηρήσει την ονομασία ενός μοντέλου που η πρώτη του γενιά διατίθεται ακόμα.

Η αλήθεια όμως είναι ότι οι άνθρωποι της Γαλλικής εταιρείας κρατάνε το στόμα τους καλά κλειστό για το πότε θα παρουσιαστεί το νέο μοντέλο, η χρονική όμως άφιξη του teaser που θα δείτε μας δίνει την εντύπωση ότι δεν θα αργήσει να κάνει το λανσάρισμά του, και ίσως το δούμε στην Έκθεση του Πεκίνου την ερχόμενη εβδομάδα.

[Πηγή: Autocar UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube