Πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της Ferrari F12 M [video]

Πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της Ferrari F12 M [video]

Ο αντικαταστάτης της Ferrari F12 Berlinetta κυκλοφορεί στα περίχωρα του Maranello.

Η Ferrari δουλεύει εντατικά για τον αντικαταστάτη της F12 Berlinetta και τα αυτοκίνητα εξέλιξης βρίσκονται ήδη στους δρόμους, τέσσερις μήνες πριν την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου στην Έκθεση της Γενεύης.

Τα δύο καμουφλαρισμένα αυτοκίνητα εξέλιξης που κυκλοφορούν γύρω από το Maranello μας δείχνουν ότι η σιλουέτα του μοντέλου δεν έχει διαφοροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό, πράγμα που σημαίνει ότι το νέο μοντέλο θα αποτελεί μια «φυσική» εξέλιξη του υπάρχοντος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το νέο μοντέλο θα ονομάζεται F12 M και ο κινητήρας θα είναι μια βελτιωμένη εκδοχή του ατμοσφαιρικού V12 των 740 ίππων της F12 Berlinetta, όπως συνέβη και με την έκδοση tdf των 780 ίππων.

Δείτε ακόμα   Δοκιμάζουμε τη Ferrari F12 Berlinetta [video]

Όπως είναι φυσιολογικό, η νέα F12 M θα πιάνει τα 100 km/h από στάση σε λιγότερο από 3,1” που θέλει η Berlinetta, ενώ θα χρησιμοποιεί κατά πάσα πιθανότητα και το σύστημα ενεργητικής τετραδιεύθυνσης Virtual Short Wheelbase που έχει και η F12 tdf.

Στο εσωτερικό, αναμένεται να υπάρχει το σύστημα πολυμέσων της GT4CLusso με τις δύο οθόνες και την αυξημένη συνδεσιμότητα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube