Πρώτες επίσημες φωτογραφίες και videos του νέου Dacia Duster

Πρώτες επίσημες φωτογραφίες και videos του νέου Dacia Duster

Η δεύτερη γενιά του δημοφιλούς SUV θα παρουσιαστεί σε δύο εβδομάδες στην Έκθεση της Φρανκφούρτης.

Η Dacia ετοιμάζεται για την επίσημη παρουσίαση του νέου Duster στην Έκθεση της Φρανκφούρτης και σήμερα έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του μοντέλου.

Η σχεδίαση της δεύτερης γενιάς του εμβληματικού SUV της Dacia αποτελεί μια πιο σύγχρονη φυσική εξέλιξη αυτής του υπάρχοντος μοντέλου, με πιο έντονες καμπύλες και προστατευτικές ποδιές. Επιπλέον, τα ανασχεδιασμένα φώτα διαθέτουν LED στοιχεία και σε συνδυασμό με την νέα πιο κοντή και πλατιά μάσκα, χαρίζουν ένα πιο επιβλητικό και macho παρουσιαστικό.

Από το πλάι, το νέο Duster δείχνει πιο αεροδυναμικό χάρη στο παρμπρίζ με την μεγαλύτερη κλίση. Οι σχεδιαστές τοποθέτησαν 10 cm πιο μπροστά το παρμπρίζ με στόχο την καλύτερη αεροδυναμική απόδοση και την αύξηση της αίσθησης ευρυχωρίας στην καμπίνα.

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η μεγάλη προστατευτική ποδιά και τα νέα φώτα με τα τέσσερα χαρακτηριστικά τετράγωνα. Επιπλέον, η πίσω πόρτα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα το μεγαλύτερο δυνατό άνοιγμα, ενώ ο ογκώδης προφυλακτήρας φιλοξενεί και τα φώτα ομίχλης και όπισθεν.

Η γκάμα κινητήρων του Duster δεύτερης γενιάς δεν θα διαφοροποιηθεί και θα αποτελείται από τον 1.2 TCe και τον 1.5 dCi. Το ίδιο συμβαίνει και με το πάτωμα του μοντέλου, που παραμένει ίδιο.

Τέλος, η Dacia δεν μας έδωσε ακόμα φωτογραφίες εσωτερικού, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι πλήρως ανασχεδιασμένο και με αναβαθμισμένη ποιότητα. Μάλιστα, το Duster δεύτερης γενιάς θα είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρείας και αρκετά μαλακά υλικά.

Περισσότερες φωτογραφίες και πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά θα έχουμε όσο ζυγώνουμε στην παρουσίαση του μοντέλου στις 12 Σεπτεμβρίου.

[Πηγή: Dacia]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube