Πρόωρη αποκάλυψη για τη νέα McLaren 570S

Πρόωρη αποκάλυψη για τη νέα McLaren 570S

Λίγα 24ωρα πριν από την επίσημη αποκάλυψή της στο New York Auto Show 2015, οι πρώτες φωτογραφίες της νέας «μικρής» McLaren 570S διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Το νέο μικρότερο μοντέλο της McLaren, που αρχικά η βρετανική εταιρία αποκαλούσε Sports Series αλλά στα μέσα Μαρτίου μάθαμε ότι θα φέρει τον κωδικό 570S, αποκαλύφθηκε πριν την ώρα του.

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της McLaren 570S, μετά τα teasers που έχουν κυκλοφορήσει, είναι προγραμματισμένη για την 1η Απριλίου, στο New York Auto Show 2015. Όμως σήμερα τέσσερις φωτογραφίες χαμηλής ανάλυσης ανέβηκαν στο διαδίκτυο από τη γαλλική εφημερίδα Le Figaro. Και οποιαδήποτε σκέψη ότι μπορεί να πρόκειται για ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες διαλύθηκε όταν κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες από την πραγματική 570S, που ήδη έχει πάρει τη θέση της στο περίπτερο της McLaren στη Νέα Υόρκη.

Η McLaren 570S έχει εμπρός μέρος που παραπέμπει σαφώς στην 650S, αλλά οι αναμένεται να διχάσει ακόμα περισσότερο τις απόψεις του κοινού για την αισθητική του. Πίσω, τα ελλειπτικά φανάρια και η καμπύλη των φτερών θυμίζουν την κορυφαία McLaren P1. Κάτω από το καπό της 570S ξέρουμε ότι βρίσκεται ο διπλά υπερτροφοδοτούμενος V8 3,8 λίτρων της McLaren, σε μια έκδοση 570 ίππων. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις του θα μάθουμε στα επίσημα αποκαλυπτήρια του μοντέλου.

Στο μέλλον πρόκειται να δούμε την 570S και σε έκδοση Spider, αλλά και ως GT3 για αποκλειστική χρήση στην πίστα.

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube