McLaren 570S Coupé, νέα φωτογραφία-teaser

McLaren 570S Coupé, νέα φωτογραφία-teaser

Η McLaren έδωσε στη δημοσιότητα και νέα φωτογραφία-teaser τις επερχόμενου βασικού μοντέλου της με την πιθανή ονομασία 570S Coupé.

Η McLaren δίνει με το σταγονόμετρο την εικόνα της επερχόμενης και πιθανόν επονομαζόμενης 570S Coupé, καθώς πριν από δέκα ημέρες μας είχε δώσει μια άποψη της πόρτας της.

Με πρόγραμμα να ντεμπουτάρει σε μια εβδομάδα από σήμερα, την 1η Απριλίου, η βασική McLaren και το πρώτο μοντέλο των Sports Series θα φορά τον οικείο μας 3,8λιτρο κινητήρα V8 με 570 άλογα. Ειδικά για την Ασία θα υπάρξει η έκδοση «C» που αναφέρεται ότι θα ονομάζεται 540C και όπως αφήνει το όνομά της να υπονοηθεί θα έχει μέγιστη ισχύ 540 PS. Και οι δύο θα χρησιμοποιούν ανθρακονημάτινο μονοκόκ που θα προέρχεται από τη McLaren 650S και την P1, ενώ η τιμή τους θα ανταγωνίζεται τις Porsche 911 Turbo και Turbo S.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, αναμένουμε στη συνέχεια τη McLaren να διευρύνει ακόμα περισσότερο την γκάμα των Sports Series με μια έκδοση Spider, καθώς και μια πιο ακραία εκδοχή στο πνεύμα της 675LT. Αυτή η τελευταία περιγράφεται ως μια «καθαρόαιμη McLaren» φτιαγμένη για να προσφέρει «κορυφαίο επίπεδο επιδόσεων, συνδυασμένο με βελτιωμένα οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά». Επίσης μια ακόμη έκδοση, σεταρισμένη για αποκλειστική χρήση στην πίστα, μια GT3, ήδη βρίσκεται στη φάση της εξέλιξης, αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα  

Η McLaren 570S Coupé θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της στο New York Auto Show 2015 και στο Shanghai Auto Show 2015.

[Πηγή McLaren]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube