Προ των πυλών το νέο SsangYong Rexton 2017

Προ των πυλών το νέο SsangYong Rexton 2017

Το νέο μεγάλο SUV θα δειγματιστεί στην Έκθεση του Παρισιού και θα παρουσιαστεί αργότερα στην Έκθεση της Γενεύης.

Ο φωτογραφικός φακός των Άγγλων συναδέλφων μας απαθανάτισε καμουφλαρισμένη τη νέα γενιά του SsangYong Rexton να κυκλοφορεί στη νότια Ευρώπη πραγματοποιώντας τις τελευταίες δοκιμές εξέλιξης. Η πρώτη αποκάλυψη του μοντέλου θα πραγματοποιηθεί σε μερικές εβδομάδες στην Έκθεση του Παρισιού.

Το νέο μεγάλο SUV θα παρουσιαστεί για αρχή σαν μοντέλο προπαραγωγής και μετά θα παρουσιαστεί καθολικά τον Μάρτιο στην Έκθεση της Γενεύης.

Οι τελευταίες κατασκοπευτικές φωτογραφίες μαρτυρούν ότι η νέα γενιά διατηρεί την έντονη off road εμφάνιση, με το αμάξωμα να χαρακτηρίζεται πλέον από έντονες ακμές. Επιπλέον, παρά το βαρύ καμουφλάζ, είναι σχεδόν βέβαιο ότι η συνολική σχεδίασή του θα είναι επηρεασμένη από το πρωτότυπο LIV-1 που παρουσιάστηκε στην Κορέα το 2013.

Στο εσωτερικό, η ναυαρχίδα των off road οχημάτων της SsangYong θα έχει κοινά σχεδιαστικά στοιχεία με το μικρότερο Tivoli και θα έχει το τελευταίο σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων της εταιρίας.

Κάτω από το καπό, θα βρίσκεται ένας τουρμποντίζελ 2,2 λίτρων και ένας καινούριος 2λίτρος τούμπο βενζινοκινητήρας με άμεσο ψεκασμό που εξελίχθηκε σε συνεργασία με την μητρική Mahindra& Mahindra.

Όπως είναι λογικό, ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας θα είναι ιδιαίτερα πλούσιος και θα περιλαμβάνει αρκετά από τα σύγχρονα συστήματος ενεργητικής ασφάλειας (ειδοποίηση αθέμητης αλλαγής λωρίδας, αυτόνομο φρενάρισμα κ.α.).

Τέλος, το νέο SsangYong Rexton θα αποτελέσει την βάση και για ένα νέο pick-up που θα παρουσιαστεί σε περίπου δύο χρόνια.

[Πηγή: Autocar UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube