Προ των πυλών η Lamborghini Aventador SV;

Προ των πυλών η Lamborghini Aventador SV;

Αν η δήλωση ενός ιδιοκτήτη Aventador ότι έχει ήδη παραγγείλει την SV αληθεύει, πρόκειται να τη δούμε σε μερικούς μήνες από σήμερα.

Αν και η ίδια η Lamborghini δεν έχει κάνει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση η έκδοση SV της Aventador είναι σίγουρα κάτι που περιμέναμε να προκύψει αργά η γρήγορα.

Αφορμή για την κυκλοφορία της είδησης τώρα ήταν η ανακοίνωση του TeamSalamone, μιας ομάδας που συμμετέχει σε αγώνες με supercars τύπου Cannonball και Gumball με μια Lamborghini Aventador LP700-4, ότι σε λίγους μήνες πρόκειται να παραλάβει την πρώτη SV παραγωγής. Υπενθυμίζουμε ότι η αντίστοιχη Murcielago LP670-4 SV ήταν 100 kg ελαφρύτερη και απέδιδε 30 PS παραπάνω από τη συμβατική Lamborghini Murcielago. Οπότε είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι και η επερχόμενη Aventador SV θα ακολουθήσει την ίδια συνταγή.

Ίσως μάλιστα να αποτελέσει εξέλιξη της επετειακής Aventador LP720-4 50 Anniversario που είχε παρουσιαστεί το 2013 για να γιορτάσει τα 50 χρόνια της Lamborghini (και βλέπετε στις φωτογραφίες). Εκτός της αυξημένης ισχύος κατά 20 PS είχε και πολύ πιο έντονα αεροδυναμικά βοηθήματα, σαν αυτά που θα περιμέναμε να δούμε σε μια έκδοση SV.



[Πηγή: Worldcarfans]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube