Πέντε νέες εκδόσεις για τη Lamborghini Huracán [video]

Πέντε νέες εκδόσεις για τη Lamborghini Huracán [video]

Η Lamborghini μελετά την ενδυνάμωση της γκάμας της Huracán με πέντε νέες εκδόσεις για να καλύψει κάθε δυνατή ζήτηση σε σούπερκαρ.

H Lamborghini είναι πεπεισμένη ότι υπάρχει μια Huracán για κάθε δυνητικό πελάτη σούπερκαρ, οπότε προετοιμάζει πέντε εκδόσεις του αυτοκινήτου, η μία εκ των οποίων θα είναι με ακόμα καλύτερες επιδόσεις.

Την επιλογή αυτή και τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας αποκάλυψε ο άρτι αποχωρήσας γενικός διευθυντής της, ο Stephan Winkelmann.

Ο Winkelmann επιβεβαίωσε στους συνεργάτες μας από το Autocar ότι η Lamborghini έχει ήδη υπό εξέλιξη μια ακόμη πιο σκληροπυρηνική Huracán. «Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει ένα μοντέλο προς την κατεύθυνση του πιο ελαφρού και ταχύτερου», είπε. Υπάρχουν δε  φωτογραφίες scoop, νωρίτερα μέσα στο 2015, με καμουφλαρισμένο το πίσω κομμάτι έτσι ώστε να μην φαίνονται οι μπούκες της εξάτμισης. Η Lamborghini μπορεί ακόμα να διαθέσει μια «ανοιχτή» έκδοση της απίστευτης LP580-2 που βλέπετε στη φωτογραφία.

Ο νέος αρχηγός του μαγαζιού, o Stefano Domeniccali που είχε αποχωρήσει το Απρίλιο του 2014 από διευθυντής της Scuderia Ferrari, δεν έδωσε επιπλέον πληροφορίες για τις εκδόσεις της Huracán, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι είναι πιθανό να γίνει κάτι τέτοιο: «Θα μπορούσαν να υπάρξουν περισσότερες από πέντε εκδόσεις στον κύκλο ζωής του αυτοκινήτου. Έχουμε πολλές ιδέες που ήδη σχεδιάζονται κι όσο πιο πολύ το μελετάμε τόσο περισσότερα θα είναι τα πράγματα που θα έρθουν», είπε ο Domeniccalli.

Η ενδυνάμωση της γκάμας της ήδη δημοφιλούς Huracán θα μπορούσε να βοηθήσει τη Lamborghini να αυξήσει τις πωλήσεις της, πολύ πριν λανσαριστεί το SUV της ιταλικής εταιρείας, της Urus, το 2018. Η Lamborghini πέτυχε ρεκόρ πωλήσεων το 2014 και αναμένεται να κλείσει την ενεστώσα χρονιά με ακόμη καλύτερη επίδοση.

[Πηγή Autocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube