Πάτωμα C-HR και κινητήρες MINI για τη νέα Toyota Corolla

Πάτωμα C-HR και κινητήρες MINI για τη νέα Toyota Corolla

Σε δοκιμές εξέλιξης στα χιόνια, έντονα καμουφλαρισμένη, εντοπίστηκε η Toyota Corolla του 2019.

Το έντονο καμουφλάζ του αυτοκινήτου που βλέπουμε δεν μας επιτρέπει να προβλέψουμε τίποτα για την σχεδίασή του.

Για παράδειγμα, εδώ βλέπουμε στρογγυλά φώτα, τα οποία παραπέμπουν στις δεκαετίες του ’80 και του ’90, ενώ τα τελευταία χρόνια η Toyota έχει εκσυγχρονίσει τον σχεδιασμό των μοντέλων της λανσάροντας μερικά πολύ φουτουριστικά σχήματα. Φυσικά, η Corolla είναι διαφορετικού ύφους αυτοκίνητο, παρόλα αυτά όταν η Toyota έχει τολμήσει να βγάλει στην αγορά δύο μοντέλα όπως το Prius και το C-HR τα οποία θυμίζουν εκθεσιακά concepts, δεν φανταζόμαστε ότι με την Corolla θα επιμείνει στα συντηρητικά πρότυπα των προηγούμενων γενεών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το Toyota Corolla 1.4 D-4D

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το Toyota Prius Plug-in Hybrid

Η νέα Corolla θα πατά στο πάτωμα του crossover C-HR, το οποίο. Το οποίο ξεχωρίζει για τον εξαιρετικό συνδυασμό άνεσης, αθόρυβης κύλισης και εξαιρετικού κρατήματος στις στροφές με σπορ διάθεση. Μακάρι το νέο μικρομεσαίο οικογενειακό της Toyota να διατηρήσει αυτά τα χαρακτηριστικά ώστε πέρα από τις παραδοσιακές αξίες της μάρκας να προσφέρει και οδηγική ευχαρίστηση και να ανταγωνίζεται τα πιο οδηγοκεντρικά αυτοκίνητα της κατηγορίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το Toyota C-HR 1.2T 6MT


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 50 χρόνια Toyota Corolla 1966-2016

Η συνεργασία με την BMW δεν περιορίζεται μόνο στην από κοινού εξέλιξη της Supra και του ρόουντστερ Z5. Ο κινητήρας 1.5 turbo που χρησιμοποιεί η ΜΙΝΙ θα βρει την θέση του κάτω από το καπό της νέας Corolla καθώς ταιριάζει στα χαρακτηριστικά ενός μοντέλου που θέλει να είναι σβέλτο για τις μεταφορικές ανάγκες μιας οικογένειας, οικονομικό στην αγορά και στη χρήση. Πολύ σημαντική αυτή η εξέλιξη, δεδομένου ότι παραδοσιακά τα χωρίς ροπή ατμοσφαιρικά μοτέρ ήταν ένα από τα αδύναμα σημεία της Corolla.

[Πηγή Autoevolution

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube