Ford Mustang EU spec στο Παρίσι

Ford Mustang EU spec στο Παρίσι

Η Ford Mustang αναβαθμίζεται για να είναι σύμφωνη με τα ευρωπαϊκά οδηγικά γούστα.

Η Ford παρουσίασε σήμερα την Mustang ευρωπαϊκών προδιαγράφων στην έκθεση του Παρισιού.

Η εμπορική καριέρα της Mustang ξεκινά σε λίγους μήνες στην γηραιά ήπειρο και θα προσφέρεται σε fastback κουπέ αμάξωμα και σε convertible. Είναι η πρώτη φορά που θα προσφέρεται επίσημα από την Ford Ευρώπης και σύμφωνα με την φίρμα, το θρυλικό μοντέλο συνδυάζει τις επιδόσεις και την κλασσική σιλουέτα, με ιστορία μισού αιώνα.

Το ευρωπαϊκών προδιαγραφών Mustang θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις κινητήρα, με τον βασικό EcoBoost των 2,3 λίτρων να αποδίδει 314 ίππους (9 περισσότερους από το US spec) και 44,2 kgm ροπής (+2,8 kgm από το US spec). Η κορυφαία έκδοση θα εφοδιάζεται με τον 5λιτρο V8 των 418 ίππων και των 53,4 kgm ροπής.

Ακόμα, το ευρωπαϊκό Mustang θα διαθέτει νέα λευκά πίσω φανάρια και ανασχεδιασμένους καθρέφτες και εμπρός μάσκα. Επιπλέον, η Euro spec Mustang έχει άλλες ρυθμίσεις στην ανάρτηση, πιο σφιχτή, και στον βασικό εξοπλισμό θα έχει το πακέτο Performance που περιλαμβάνει αναβαθμισμένα φρένα, μπλοκέ διαφορικό, μεγαλύτερους τροχούς 19”, επαναπρογραμματισμένα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα (ESP, EPAS, ABS), διαφοροποιημένο πίνακα οργάνων και άλλα.

Τέλος, η νέα Mustang είναι από τα πρώτα μοντέλα στην Ευρώπη που θα εφοδιαστούν με το αναβαθμισμένο σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων SYNC2 με την οθόνη αφής των 8”.

[Πηγή: Ford]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube