Πάνω από 10.000 προτεινόμενα ονόματα για το μεγάλο SUV της SEAT

Πάνω από 10.000 προτεινόμενα ονόματα για το μεγάλο SUV της SEAT

Η επιτυχία του διαγωνισμού για τη «βάφτιση» της επερχόμενης ναυαρχίδας της SEAT ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Ολοκληρώθηκε στις 22 Ιουνίου η πρώτη φάση του διαγωνισμού από τον οποίο θα προκύψει το όνομα του μεγάλου SUV που ετοιμάζει η SEAT.

Με δεδομένο ότι 133.332 άνθρωποι από 106 διαφορετικές χώρες έστειλαν την πρότασή τους, η πρωτοβουλία ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Συνολικά, η εταιρεία έλαβε 10.130 διαφορετικά ονόματα από τοποθεσίες στην Ισπανία, κάτι που αποτελούσε το κριτήριο για να είναι έγκυρη μια πρόταση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ SEAT: Ψηφοφορία για το όνομα του μεγάλου SUV

Ο πρόεδρος της SEAT Luca de Meo δήλωσε: «Τα αποτελέσματα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και μάλιστα τα ονόματα δεν ήρθαν μόνο από φίλους της μάρκας. Πάρα πολλοί άλλοι άνθρωποι έστειλαν επίσης την πρότασή τους και τώρα βασιζόμαστε σε όλους για να διαλέξουν τα καλύτερα».

Σειρά έχει η διαλογή των τριών -τουλάχιστον- καλύτερων ονομάτων, κάτι που θα αναλάβουν ειδικοί της SEAT επάνω σε αυτό το κομμάτι αλλά και πελάτες από όλο τον κόσμο. Αυτός κρίθηκε ο πιο ασφαλής τρόπος για να διασφαλιστεί ότι δε θα προκριθεί κανένα όνομα που σε κάποια γλώσσα σημαίνει κάτι που δεν πρέπει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε το SEAT Leon 1.6 TDI 115 PS

Τα αποτελέσματα αυτής της διαδικασίας θα ανακοινωθούν στις 12 Σεπτεμβρίου στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης, ενώ μέχρι τις 25 του ίδιου μήνα θα είναι σε ισχύ παγκόσμια ψηφοφορία.

Το όνομα που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα νικήσει, και θα το ξέρουμε το πολύ στις 15 Οκτωβρίου.

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube