Ο συνδυασμός McLaren και Mr. Bean σημαίνει καταστροφή!

Ο συνδυασμός McLaren και Mr. Bean σημαίνει καταστροφή!

Μείον μία! Από σήμερα το μεσημέρι ο ολιγάριθμος στόλος των McLaren F1 που κυκλοφορούν στο πλανήτη μειώθηκε κατά μια μονάδα.

Ο Rowan Atkinson, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από τον τηλεοπτικό ρόλο του γκαφατζή Mr. Bean, είναι γνωστός λάτρης των αυτοκινήτων της McLaren. Αλλά μετά και το σημερινό περιστατικό θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά να κρατά αποστάσεις από τα βρετανικά σούπερκαρ πριν τριτώσει το κακό και ανακηρυχτεί επίσημα ο… γκαντέμης των McLaren.

Στο ατύχημα που συνέβη σήμερα το μεσημέρι στην Ιταλία και καταστράφηκε ολοσχερώς η εικονιζόμενη -και εξαιρετικά σπάνια- McLaren F1, ο Βρετανός ηθοποιός δεν είχε άμεση εμπλοκή, όπως συνέβη πριν λίγα χρόνια με την δικιά του McLaren, αλλά ήταν… εκεί! Και αυτό αρκεί για να δοθεί τροφή στα social media.

Ο Atkinson και το πλήρωμα που είχε το ατύχημα ήταν μέλη ενός κονβόι τεσσάρων F1 που ταξιδεύουν στην γειτονική χώρα. Οι λόγοι που οδήγησαν στο ατύχημα δεν έχουν γίνει γνωστή, πέρα ότι στο συμβάν δεν μετείχε κάποιο άλλο αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα το πλήρωμα της McLaren μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε κοντινό νοσοκομείο, χωρίς να υπάρχει περαιτέρω πληροφόρηση μέχρι στιγμής για την κατάσταση της υγείας τους. Τους ευχόμαστε τα χειρότερα να πέρασαν.

[Πηγή: La Nazionale]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube