Μια μοναδική Pagani Zonda 760 LM στο Nürburgring [video]

Μια μοναδική Pagani Zonda 760 LM στο Nürburgring [video]

Ο φακός της RSR Nürburg συνέλαβε τη μοναδική Pagani Zonda 760 LM να γυρίζει στο Nürburgring Nordschleife, και δεν ήταν μόνη της.

Πολλά μοναδικά supercars περνούν τη ζωή τους καλά φυλαγμένα σε γκαράζ, αφού οι ιδιοκτήτες τους τα βλέπουν ως άλλη μια επένδυση που δεν πρέπει να χάσει αξία. Ευτυχώς ο ιδιοκτήτης αυτής της Pagani Zonda 760 LM προτίμησε να τη χαρεί στο ιδανικό μέρος.

Η 760 LM είναι μια μοναδική Zonda και μάλιστα τελευταία που βγήκε από το εργοστάσιο της Pagani, μετά τις 760 RS, 760 LH, 764 Passione και 760 Fantasma. Φτιάχτηκε για έναν καλό πελάτη της ιταλικής φίρμας που έχει στην κατοχή του μεταξύ άλλων μια Zonda R και μια Zonda Cinque Roadster. Και που όπως φαίνεται, δεν τις έχει μόνο για να τις βλέπει.

Την περασμένη εβδομάδα ο φακός των συνεργατών μας στην RSR Nürburg συνέλαβε τη μοναδική Zonda 760 LM να γράφει γύρους στο Nürburgring Nordschleife. Και απ' ότι βλέπουμε στην παρακάτω φωτογραφία βρισκόταν ανάμεσα σε πανάκριβα supercars όπως η Porsche 918 Spyder και η Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, αλλά και σε πιο ταπεινές κατασκευές όπως μια Ferrari 458 Spider και μια Lamborghini Gallardo Spyder Performante.



Στο video που ακολουθεί μπορεί να μη βλέπουμε την Pagani Zonda 760 LM σε εντυπωσιακά περάσματα, αλλά μπορούμε να απολαύσουμε τον απίστευτο ήχο της.

[Πηγή: RSR Nürburg / Φωτογραφίες: Thomas S]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube