Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου SEAT Mii 2017

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου SEAT Mii 2017

Το αυτοκίνητο πόλης της ισπανικής εταιρείας δέχεται μια πολύ μικρή αισθητική ανανέωση ολοκληρώνοντας το φρεσκάρισμα της τριπλέτας.

Ακολουθώντας το δρόμο που άνοιξε το Volkswagen up! και συνέχισε προσφάτως το Ŝkoda Citigo, το μικρό της SEAT ανανεώθηκε επίσης.

Όπως και στην περίπτωση του Citigo, οι αλλαγές είναι λιγότερες από αυτές που είδαμε στο up! και περιορίζονται στο αισθητικό κομμάτι. Αφορούν δηλαδή στους προφυλακτήρες, τη μάσκα, τα φώτα καθώς και τις ζάντες.

Υπάρχουν επίσης διαθέσιμα νέα χρώματα και δυνατότητα χρωματικής αντίθεσης της οροφής από το υπόλοιπο αμάξωμα. Στο εσωτερικό οι αλλαγές περιορίζονται στο νέο τιμόνι και το ηχοσύστημα με τη νέα οθόνη, ενώ ανάλογα με την έκδοση ελαφρώς αναβαθμισμένος είναι και ο διάκοσμος.



Στο κομμάτι του εξοπλισμού η αναβάθμιση περιλαμβάνει αισθητήρες φωτός και βροχής, ενώ πλέον διατίθεται και σύστημα cruise control.

Αυτό που δε διατίθεται, είναι ο 3κύλινδρος 1.000άρης TSI κινητήρας των 95 ίππων, που αποτελεί προνόμιο μόνο του Volkswagen up!. Αυτό σημαίνει ότι ο κινητήρας του Mii εξακολουθεί να είναι ο ατμοσφαιρικός 3κύλινδρος 1.000άρης με απόδοση 60 ή 75 ίππων.

Δείτε ακόμα: Οδηγούμε το Volkswagen up! 2016

Το ανανεωμένο Mii αναμένεται στη χώρα μας κοντά στο τέλος του έτους, χωρίς ιδιαίτερη μεταβολή στον τιμοκατάλογο.

Δείτε ακόμα Test drive: SEAT Mii 60 PS

[Πηγή: www.autoevolution.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube