Volkswagen: Στις εκθέσεις το ανανεωμένο up! [video]

Volkswagen: Στις εκθέσεις το ανανεωμένο up! [video]

Η Volkswagen ξεκίνησε ήδη να δέχεται παραγγελίες για το φρεσκαρισμένο up!, με την τιμή του αυτοκινήτου να ξεκινά στη Γερμανία από τις €9.850.

Ο βενιαμίν της γκάμας της Volkswagen στο πρώτο φρεσκάρισμά του περιλαμβάνει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, εμπρός φανάρια με LED DRL, πλευρικούς καθρέφτες με ενσωματωμένα τα φλας, νέα πίσω φώτα, αλλά και εμπλουτισμένη παλέτα χρωμάτων.

Στα έξτρα περιλαμβάνονται αυτοκόλλητα σχέδια, φιμέ γυάλινη οροφή και χρωματιστές ζάντες.

Στα έξτρα του ανανεωμένου up! περιλαμβάνεται επίσης το νέο ενσωματωμένο smartphone που η VW ονομάζει «maps + more dock». Αυτό μπορεί να συνδεθεί μέσω Bluetooth, να γίνει σύστημα πολυμέσων με υπολογιστή ταξιδιού και να λειτουργεί ως δορυφορική πλοήγηση. Οι υπόλοιπες αλλαγές στην καμπίνα περιλαμβάνουν αναθεωρημένα υφάσματα και ταπετσαρίες, κλιματισμό και τιμόνι με ενσωματωμένες πολλαπλές λειτουργίες.

Κάτω από το καπό, εκτός από τον οικείο μας ατμοσφαιρικό 1.000άρη κινητήρα με 60 ή 75 PS υπάρχει και η επιλογή του νέου 1.000άρη βενζινοκινητήρα τούρμπο TSI. Το νέο μοτέρ είναι 3κύλινδρο και αποδίδει 90 PS, ενώ συνδυάζεται με 5άρι χειροκίνητο σασμάν.

Στην κορυφή της γκάμας τοποθετείται το up! Beats, με τιμή στη Γερμανία τις 13.150 ευρώ. Αυτή η σπέσιαλ έκδοση του up! διαθέτει νέο ηχοσύστημα ισχύος 300W, με 8κάναλο ενισχυτή και επτά ηχεία high-end (δύο τουίτερ, δύο γούφερ, δύο ευρυζωνικά και ένα subwoofer), αλλά και σπέσιαλ αυτοκόλλητα, καθώς και μεγαλύτερες ζάντες.

Η ελληνική αντιπροσωπεία δεν έχει εκδώσει ακόμη τιμή, λόγω του νέου υπολογισμού που προέκυψε από το πρόσφατο φορολογικό νομοσχέδιο. Κάτι που αναμένεται να γίνει τις αμέσως επόμενες μέρες, οπότε και θα σας ενημερώσουμε.

[Πηγή VW] 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube