Οι πρώτες φωτογραφίες της Aston Martin Lagonda

Οι πρώτες φωτογραφίες της Aston Martin Lagonda

Μια Aston Martin Lagonda προπαραγωγής έφτασε στο Oman για να δοκιμαστεί σε θερμό κλίμα, και δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί.

Τα πρωτότυπα δοκιμών είναι πάντα καμουφλαρισμένα και συχνά δεν φέρουν καν το αμάξωμα του μοντέλου παραγωγής. Όμως αυτή η Aston Martin Lagonda που μεταφέρθηκε στο Oman για δοκιμές φαίνεται έτοιμη να μπει σε έκθεση και να πουληθεί.

Η νέα Aston Martin Lagonda είναι ένα υπερπολυτελές τετράπορτο της βρετανικής εταιρίας που θα μπει σε περιορισμένη παραγωγή, προορίζεται αποκλειστικά για τις αγορές της Μ. Ανατολής και θα μπορεί να την αποκτήσει κάποιος μόνο κατόπιν πρόσκλησης από την Aston Martin.

Αυτή η Lagonda προπαραγωγής μεταφέρθηκε στο Oman για να δοκιμαστεί σε πολύ θερμό κλίμα. Η Aston Martin δεν έχει ξεκαθαρίσει αν αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι το τελικό μοντέλο παραγωγής ή αν θα υπάρξουν αλλαγές στην πορεία, αλλά σίγουρα φαίνεται έτοιμο. Και φανταζόμαστε ότι η εταιρία δεν θα ήθελε να χάσει την ευκαιρία να επιδείξει το αυτοκίνητο στους πιθανούς αγοραστές του.

Υπενθυμίζουμε ότι η Lagonda θα βασίζεται στην πλατφόρμα VH, όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της φίρμας, ενώ κάποια πάνελ του αμαξώματός της θα είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα. Θα είναι χειροποίητη και θα συναρμολογείται στις εγκαταστάσεις στις οποίες γεννήθηκαν και οι Aston Martin One-77, ενώ η σπανιότητά της θα αντικατοπτρίζεται πλήρως στην τιμή της...



[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube