Ο John Varvatos «ντύνει» το Chrysler 300C

Ο John Varvatos «ντύνει» το Chrysler 300C

Η Chrysler αποκάλυψε το 300C 2014 John Varvatos Limited Edition, που από το όνομα μπορείτε να συμπεράνετε την ελληνική «καταγωγή» του.

Το νέο 300C 2014 John Varvatos Limited Edition είναι σχεδιασμένο με τη «σκληρή αντίληψη του Detroit», ον βαμμένο με τρεις στρώσεις χρώματος Phantom Black, με χρωμιωμένη μάσκα και διακοσμήσεις τιτανίου.

Τη macho εμφάνιση αυτού του 300C περιορισμένης παραγωγής συμπληρώνουν τα φιμέ φανάρια, η διπλή εξάτμιση και η χυτές αλουμινένιες ζάντες των 19 ή 20 ιντσών.

Το μοτίβο του «σκληρού Detroit» συνεχίζεται και στην καμπίνα που διαθέτει δερμάτινα καθίσματα Pewter Metallic, κομμάτια μαύρου δέρματος από την Poltrona Frau και ραφές σε Diesel Gray για χρωματική αντίθεση. Ακόμη το δερμάτινο τιμόνι είναι θερμαινόμενο, οι επιφάνειες ξύλινες στο χρώμα του ξυλάνθρακα με μαύρες γυαλιστερές διακοσμήσεις, ενώ στα όργανα με τα ανθρακί μεταλλικά «δαχτυλίδια» ανασχεδιάστηκαν οι βελόνες και το φόντο έγινε σε μαύρο περλέ και άσπρο.

Για κάτω από το καπό του 300C 2014 John Varvatos Limited Edition, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο κινητήρες: Έναν 3,6λιτρο Pentastar V6 με 295 PS ή ένα 5.7 ΗΕΜΙ V8 με 367 PS.

Στην Αμερική, το βασικό Chrysler 300C John Varvatos Limited Edition ξεκινά από τα $44.480 το δικίνητο και $46.890 το τετρακίνητο.

Η John Varvatos, εταιρεία σχεδίασης ανδρικής μόδας με τον ιδιοκτήτη της να κατάγεται από τα Πουλάτα της Κεφαλονιάς, θα συνεργαστεί με την Chrysler για τη δημιουργία και άλλων ειδικών εκδόσεων. Αυτοκίνητα που με τις κοσμητικές αλλαγές θα παραπέμπουν στη ευρεία γκάμα των προϊόντων της John Varvatos που περιλαμβάνει από παπούτσια μέχρι αρώματα.

Εμείς τι να πούμε; Ευτυχώς που η Lancia περιορίζει οσονούπω τη γκάμα της, αλλιώς θα είχαμε την ατυχία να δούμε μέχρι και Thema John Varvatos Limited Edition.

[Πηγή Chrysler]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube