Διαρροή: Νέο Jeep Grand Cherokee Trailhawk

Διαρροή: Νέο Jeep Grand Cherokee Trailhawk

Οι πρώτες εικόνες του Jeep Grand Cherokee Trailhawk διέρρευσαν στο web, λίγο πριν από την επίσημη πρεμιέρα του στο New York International Auto Show 2016.

Το πρώτο Jeep Grand Cherokee Trailhawk έκανε την εμφάνισή του ως μοντέλο περιορισμένης παραγωγής το 2012 και η φρέσκια εκδοχή του θα ακολουθήσει την ίδια φιλοσοφία.

Οπότε, ενσωματώνει μια σειρά αισθητικών αναβαθμίσεων στο ίδιο πνεύμα που το κάνει η Jeep για τις εκδόσεις Trailhawk των Cherokee και Renegade.

Έτσι, το νέο Grand Cherokee Trailhawk θα διαθέτει ψηλωμένη ανάρτηση, λάστιχα βαρέως τύπου, κόκκινες κότσες ρυμούλκυσης, μαύρο καπό και έξτρα διακόσμηση στην καμπίνα. Οι παραπάνω αναβαθμίσεις μπορεί να μην είναι ουσιαστικές στην ενδυνάμωση των χαρακτηριστικών 4x4, όμως κάνουν το αυτοκίνητο να δείχνει σαφώς πιο ρωμαλέο και έτοιμο να τα βάλει με τα χώματα.

Δι’ επίσημων χειλέων και συγκεκριμένα από τον Mike Manley, διευθύνοντα σύμβουλο της Jeep, γνωρίζουμε ότι το Grand Cherokee θα φορέσει τον κομπρεσοράτο 6,2λιτρο HEMI V8 με τα 717 άλογα, τον ίδιο που φορούν τα Challenger και Charger Hellcat. Όμως, απ’ ό,τι φαίνεται αυτό το Grand Cherokee υπερ-υψηλών επιδόσεων δεν αποτελεί αντικείμενο της παραπάνω αναβάθμισης, αλλά κάτι που θα συμβεί μέσα στο 2017.

Οι εικόνες του νέου Jeep Grand Cherokee Trailhawk που διέρρευσαν στο web, προφανώς θα ακολουθηθούν σύντομα και από επίσημες. Εξάλλου, η επίσημη πρεμιέρα του αυτοκινήτου είναι μόλις πέντε ημέρες μακριά, στο New York International Auto Show 2016, που στις 23 και 24 Μαρτίου ξεκινά με τις ημέρες για τον Τύπο.

[Πηγή jalopnik.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube