Το νέο Toyota GRMN και σε 5θυρο

Το νέο Toyota GRMN και σε 5θυρο

Το μικρό GTi της Toyota θα προσφέρεται με δύο τύπους αμαξώματος.

Η Toyota παρουσίασε στην Έκθεση της Γενεύης την σπορ έκδοση GRMN του Yaris, και οι τελευταίες φωτογραφίες από τις δοκιμές εξέλιξης μαρτυρούν ότι η ιαπωνική εταιρεία έχει προβλέψει και 5θυρη έκδοση για το μικρό GTi της.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο εξέλιξης κυκλοφορεί στους δρόμους της Ν. Γαλλίας και οι διαφορές του σε σχέση με το αυτοκίνητο που είχε παρουσιάσει η Toyota εντοπίζονται στα διακοσμητικά χρωμίου του εμπρός προφυλακτήρα, τα καπάκια των καθρεφτών και τον απλό πίσω προφυλακτήρα, στοιχεία που όπως είναι φυσικό θα διαφοροποιηθούν.

Όπως συμβαίνει δηλαδή και με το 3θυρο, έτσι και το 5θυρο θα έχει σπορ αεροδυναμικό κιτ, πίσω αεροτομή, 17άρες ζάντες της BBS, αμορτισέρ της Sachs και ενισχυμένο σύστημα πέδησης με 4πίστονες εμπρός δαγκάνες. Στο εσωτερικό συναντάμε σπορ καθίσματα, πεντάλ αλουμινίου και σπορ τιμόνι που προέρχεται από την GT86.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε την Toyota GT86 MY2017

Ο 4κύλινδρος κινητήρας των 1,8 λίτρων διαθέτει μηχανικό υπερσυμπιεστή και αποδίδει 210 ίππους. Συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο και η δύναμη μοιράζεται στους εμπρός τροχούς μέσω ενός διαφορικού Torsen.

Τέλος, το Toyota Yaris GRMN θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της φίρμας στη Γαλλία, και οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2018.

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube