Νέο teaser video για τη Lamborghini Aventador SV

Νέο teaser video για τη Lamborghini Aventador SV

H Lamborghini έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser video για το «πιο ακαριαίο» σε αντιδράσεις αυτοκίνητο που κατασκεύασε ποτέ.

Μπορεί η εταιρεία της Sant’ Agata να παίζει κρυφτούλι, αλλά το αυτοκίνητο που «κρύβεται» σε αυτό το video είναι αδιαμφισβήτητα η Aventador SV που θα ντεμπουτάρει την άλλη εβδομάδα στο Σαλόνι της Γενεύης -όπως εξάλλου προαναγγέλλεται στην ταινία.

Αδιάψευστος μάρτυρας η καμπίνα που «φωνάζει» Aventador καθώς και η σήμανση που βγάζει μάτι με τα «S» που συμβολίζουν το SuperVeloce. Η Lamborghini τηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με την Aventador SV, αλλά προσφάτως το αυτοκίνητο απαθανατίστηκε από τους κατασκόπους χωρίς καμουφλάζ κατά τη διάρκεια φωτογράφησης για τη μπροσούρα του, αλλά συνελήφθη και με μηχανική βλάβη λίγο έξω από τη Modena. Έτσι γνωρίζουμε ότι η Aventador SV διαθέτει μια άκρως επιθετική μάσκα και προτεταμένα πίσω φτερά. Επίσης χρησιμοποιεί,ένα υπερμεγέθη διαχύτη στο πίσω μέρος και η τετραπλή μπούκα της εξάτμισης βγαίνει στο κέντρο.

Πληροφορίες σχετικά με τιε πιδόσεις και τις προδιαγραφές του κινητήρα δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά είναι παραπάνω από βέβαιο ότι η Aventador SV θα χρησιμοποιεί τον οικείο πια 6,5λιτρο V12. Ένα μοτέρ που για την περίσταση υπολογίζουμε ότι θα αποδίδει μέγιστη ισχύ σημαντικά πάνω από τους 700 PS της στάνταρ Aventador. Αυτή σε συνδυασμό με τη μείωση του βάρους κατά 100 περίπου κιλά αναμένεται να κατεβαίνει στα 2,7” για το 0-100 km/h.

[Πηγή Lamborghini]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube