To νέο SEAT Arona καμουφλαρισμένο δοκιμάζεται στα χιόνια

To νέο SEAT Arona καμουφλαρισμένο δοκιμάζεται στα χιόνια

Ο φωτογραφικός φακός το «συνέλαβε» δίπλα και σε μια Aventador SV.

Μετά την πρώτη σχετική ανακοίνωση που είχε γίνει στο πλαίσιο της Έκθεσης του Παρισιού για το νέο μικρό της crossover, η SEAT επιβεβαίωσε ότι το Arona αναμένεται στο τέλος του 2017.

Αλλά και να μην το είχε κάνει, οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν θα το έκαναν. Το αυτοκίνητο απαθανατίστηκε βαριά καμουφλαρισμένο να δοκιμάζεται στους πάγους κάπου στη βόρεια Ευρώπη.
 
Το SEAT Arona θα βασίζεται στην πλατφόρμα Α0 του ομίλου Volkswagen, την ίδια που θα χρησιμοποιείται και στο επόμενο Ibiza, το οποίο θα δούμε στο Σαλόνι της Γενεύης. Χάρη στο αυξημένο ύψος της οροφής, στην καμπίνα θα υπάρχει περισσότερος χώρος για τους επιβάτες, ενώ η εμφάνισή του θα παραπέμπει στο μεγαλύτερο Ateca. Η κατασκευή του θα γίνεται στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Martorell.

Πιστή στην ονοματοδοσία των μοντέλων της με βάση πόλεις και περιοχές της Ισπανίας, η SEAT επέλεξε για το νέο της μοντέλο το όνομα της πόλης Arona στην Τενερίφη (Κανάρια Νησιά). Το ντεμπούτο του θα γίνει στην Έκθεση Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο του 2017, και ως το τέλος του έτους θα διατεθεί στις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται η SEAT.
 
Ο διευθύνων σύμβουλος της ισπανικής φίρμας, Luca de Meo, δήλωσε: «Το ανανεωμένο Leon, το νέο Ibiza και το Arona (σ.σ. όλα θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2017), μαζί με το Ateca, θα ενισχύσουν τη SEAT εμπορικά, οικονομικά αλλά και σε επίπεδο brand image. Το 2017 θα είναι πολύ ξεχωριστή για τη SEAT».
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube