Νέο Rezvani Beast Χ με 710 PS

Νέο Rezvani Beast Χ με 710 PS

H Rezvani διευρύνοντας την «γκάμα» της παρουσίασε ένα ακόμα πιο ακραίο Beast με 2.4λιτρο μοτέρ, 710 PS και εξαιρετικά περιορισμένη παραγωγή.

H γκάμα του Rezvani Beast μεγαλώνει και, όπως σας είχαμε προϊδεάσει, παρουσιάστηκε το νέο Beast X.  

Η Rezvani περιγράφει το νέο μοντέλο της, το Beast X, ως το πιο ισχυρό και πιο αποκλειστικό Beast που έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα. Μάλιστα, σηματοδοτεί τη δημιουργία ενός X Division, που θα είναι υπεύθυνο για την παραγωγή των «πιο ακραίων και αποκλειστικών» Rezvani.

Το νέο Beast X διαθέτει ανθρακονημάτινο αμάξωμα και νέας σχεδίασης εμπρός και πίσω μέρος. Ακόμη χαρακτηριστικά είναι τα πλευρικά μαρσπιέ και η διπλή ανθρακονημάτινη πτέρυγα αντί μονης πίσω, που στόχο έχει τη μείωση της οπισθέλκουσας. Το Beast X φορά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ δέκα δρόμων της Bilstein, διαθέτει σύστημα φρένων υψηλών επιδόσεων της Alcon  και πατά σε 19άρες ζάντες που φορούν λάστιχα Continental SportContact 5P ή Toyo Proxes R888.  

Την κίνηση του νέου Rezvani Beast Χ έχει αναλάβει ένα διτούρμπινο 2,4λιτρο μοτέρ που αποδίδει μέγιστη ισχύ 710 PS. Συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο σασμάν, ενώ έξτρα τοποθετείται σειριακό αυτόματο κιβώτιο. Η Rezvani δεν μπήκε σε λεπτομέρειες όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά επιβεβαίωσε ότι με ένα από τα διαθέσιμα κιβώτια, χωρίς να προσδιορίσει ποιο, το Beast Χ των 840 kg χρειάζεται μόλις 2,5” για τα 0-60 mph ή αλλιώς 0-96 km/h.

Η παραγωγή του Beast X θα μετριέται κυριολεκτικά στα δάχτυλα του ενός χεριού και καθένα από τα πέντε αυτοκίνητα θα στοιχίζει $325.000 ή 306.000 ευρώ.

[Πηγή Rezvani]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube