Το νέο Range Rover Velar SVR ουρλιάζει στο 'Ring [video]

Το νέο Range Rover Velar SVR ουρλιάζει στο 'Ring [video]

Δείτε και ακούστε το νέο Range Rover Velar SVR να ακούγεται ηχηρά σαν κομπρεσοράτο κτήνος στο Nürburgring.

Το Range Rover Sport SVR 2018 που βρίσκεται στο μέσο του κύκλου της ζωής του και φρεσκαρίστηκε πρόσφατα, αντιμετωπίζει εσωτερικό ανταγωνισμό. Και αυτός δεν είναι άλλος από το επερχόμενο Range Rover Velar SVR που βλέπουμε στο video.

To πρωτότυπό του «συνελήφθη» μια ακόμη φορά στο Nürburgring και δείχνει απρόσμενα δυνατό, αντιμετωπίζοντας την απαιτητική χάραξη της Πράσινης Κόλασης. Βέβαια, η γκάμα του Velar βρίσκεται μακριά και κάτω από την αντίστοιχη του Range Rover Sport και τούτο παρά το παραπλήσιο μήκος των δύο αυτοκινήτων. Αφενός διότι το Velar δεν μοιράζεται την 7θέσια πλατφόρμα του Sport και αφετέρου διότι του λείπει η πυροβολαρχία του κινητήρα V8.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε Range Rover Sport 2.0 SD4

Πάντως, το πρωτότυπο που απαθανατίστηκε στη γερμανική πίστα δείχνει και ακούγεται για παραπάνω από τα 380 άλογα που βγάζει σήμερα η κορυφαία εκδοχή στην γκάμα του με τον κομπρεσοράτο V6. Αυτό που αναμένουμε είναι τουλάχιστον 500 άλογα από το Velar SVR, οπότε και πιθανότατα θα φορά τον 5.0 Supercharged V8, που πάλι πιθανότατα δίνει τα ηχητικά διαπιστευτήριά του στο video.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Χρονογράφος Zenith εμπνευσμένος από το Range Rover Velar [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube