Νέο Range Rover Evoque Cabrio από το 2014

Νέο Range Rover Evoque Cabrio από το 2014

Το Range Rover Evoque Cabrio πήρε το πράσινο φως για την κατασκευή του και από το 2014 θα βρίσκετε στις εκθέσεις της φίρμας.

To Range Rover Evoque Cabrio πήρε το πράσινο φως για να ξεκινήσει την παραγωγή του μέσα στο 2014, εκμυστηρεύτηκε πηγή μέσα από την εταιρεία στο What Car?, συνεργαζόμενο περιοδικό με το DRIVE.

Να θυμίσουμε ότι όπως είχαμε αναφέρει πριν από λίγες ημέρες, απέμενε μια υπογραφή για να αρθούν και τα τελευταία εμπόδια για την έναρξη της παραγωγής, η οποία κατά τα φαινόμενα έπεσε κι αυτή.

Το Range Rover Evoque Cabrio, που πρωτοείδαμε υπό τη μορφή πρωτοτύπου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2012, οι τελευταίες αναφορές το ήθελαν να παραμένει πρωτότυπο και η ιδέα να βγει στην παραγωγή να έχει εγκαταλειφθεί. Ωστόσο, όπως διαβεβαίωσε το What Car? πηγή μέσα από τη Range Rover, δεν τίθεται τέτοιο θέμα: «Το Evoque Convertible έχει πλέον το πράσινο φώς και θα κατασκευαστεί».

Όπως και το πρωτότυπο, η έκδοση παραγωγής θα βασίζεται στο 3θυρο Evoque Coupe και θα έχει υφασμάτινη οροφή και όχι μεταλλική αναδιπλούμενη. Στο παρελθόν, οι μηχανικοί της Land Rover είχαν δηλώσει ότι δεν απαιτούνται σημαντικές αλλαγές στη δομή του Evoque για να αντισταθμίσουν την ακαμψία που θα χαθεί από την αφαίρεση της οροφής. Το Range Rover Evoque Cabrio θα μοιράζεται την ίδια γκάμα κινητήρων και μετάδοσης με το υπάρχον Evoque, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρχουν διαθέσιμες βενζινοκίνητες και ντίζελ εκδόσεις, καθώς και δικίνητα και τετρακίνητα αυτοκίνητα.

Από τα συμφραζόμενα του εσωτερικού πληροφοριοδότη, η έναρξη παραγωγής του νέου Range Rover Evoque Cabrio τοποθετείται μέσα στο 2014.

[Πηγή What Car?]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube