Νέο μικρό crossover από την Kia

Νέο μικρό crossover από την Kia

Και το όνομα αυτού: Stonic. Αυτό είναι το όνομα που κατοχύρωσε πρόσφατα η Kia και που θα χρησιμοποιηθεί για το ολοκαίνουργιο μικρό crossover, το οποίο θα λανσάρει μέσα στο 2017

Η Kia έχει ήδη κάνει ένα γερό ποδαρικό στο 2017 με την παρουσίαση του Stinger, αλλά η επέκταση στην γκάμα δεν θα σταματήσει εκεί.

Μέσα στο Φεβρουάριο θα παρουσιαστεί το νέο Rio και λίγους μήνες αργότερα η κορεάτικη εταιρεία θα αποκαλύψει ένα ολοκαίνουργιο μικρό crossover, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα ονομάζεται Stonic και θα ανταγωνιστεί μοντέλα όπως το Nissan Juke, το Ssangyong Tivoli, αλλά και το φρεσκαρισμένο Fiat 500X.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 
NAIAS 2017 - Επίσημο: Νέο Kia Stinger GT [video]

Στην πραγματικότητα δεν θα είναι το πρώτο μικρό crossover της Kia, δεδομένου ότι υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό στην κινέζικη αγορά το KX3, αλλά το Stonic θα έχει πολύ διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, αφού προορίζεται για την μακράν πιο απαιτητική ευρωπαϊκή αγορά. Δεν έχουμε ακόμα σαφή εικόνα του νέου crossover, αλλά γνωρίζουμε ότι η σχεδίασή του θα έχει πολλά κοινά στοιχεία με το πρωτότυπο Provo που είχε παρουσιαστεί το 2013 και είναι αυτό που απεικονίζεται στις φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube