Καθολικά αναβαθμισμένη η δεύτερη γενιά του Nissan Juke

Καθολικά αναβαθμισμένη η δεύτερη γενιά του Nissan Juke

Το νέο Juke θα παρουσιαστεί το 2017 και θα είναι πιο εκλεπτυσμένο και τεχνολογικά προηγμένο.

Το Nissan Juke είναι από τα πιο δημοφιλή μικρά crossover και χάρη στην δική του εμπορική του δημοτικότητα, πολλοί κατασκευαστές έβγαλαν τα δικά τους αντίστοιχα μοντέλα, εκτοξεύοντας τις πωλήσεις της κατηγορίας.

Η Nissan έχει ξεκινήσει ήδη την εξέλιξη της δεύτερης γενιάς του μοντέλου και θα ακολουθήσει το ίδιο περίπου σχεδιαστικό μονοπάτι. Σκοπός της Nissan για τη νέα γενιά του μοντέλου είναι να το κάνει πιο εκλεπτυσμένο, σύγχρονο και ποιοτικότερο, ειδικά στον χώρο της καμπίνας. Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις του Επικεφαλής Δημιουργικού της εταιρείας, Shiro Nakamura, η σχεδίαση της νέας γενιάς του Juke θα συνεχίσει να έχει ακμές και δεν θα ακολουθήσει mainstream γραμμές.

Αυτό από μόνο του μεταφράζεται σε μια γνώριμη σιλουέτα που θα παραπέμπει στην πρώτη γενιά, όπως τα ανασηκωμένα εμπρός φώτα και τα έντονα τόξα των φτερών. Βέβαια, όπως συμβαίνει και με όλα τα σύγχρονα μοντέλα της Nissan, έτσι και το Juke θα έχει τη νέα έντονη εταιρική μάσκα σε σχήμα V. Επιπλέον, η χρήση την πολυδιαμορφώσιμης πλατφόρμας CMF-B θα ευνοήσει αρκετά τους χώρους και ειδικότερα τον χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών.

Η γκάμα κινητήρων της δεύτερης γενιάς του Juke θα έχει, πέρα από τους υπάρχοντες κινητήρες, και μία νέα προσθήκη που αφορά έναν 1.000άρη κινητήρα βενζίνης. Ακόμα, όπως αναφέρουν πηγές μέσα από την Nissan, το νέο Juke θα έχει στο μέλλον υβριδική και ηλεκτρική έκδοση, όπως επιτάσσουν τα σημεία των καιρών.

[Πηγή: Auto Express, Avarvarii]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube