Νέο Mazda CX-5: Επίσημες φωτογραφίες

Νέο Mazda CX-5: Επίσημες φωτογραφίες

Ελάχιστα πριν την επίσημη παρουσίασή του στο κοινό του Λος Άντζελες, η Mazda έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες.

Με επίκεντρο των δηλώσεων το ότι δεν υπήρξε αλλαγή στα ιδανικά του μοντέλου, η Mazda παρουσίασε το νέο CX-5.

Το μεσαίο της crossover δίνει πλέον ακόμα περισσότερη προσοχή στους τομείς της άνετης και ποιοτικής κύλισης, χωρίς όμως να θυσιάζει την πολύ ευχάριστη οδηγική του εικόνα.

Το νέο CX-5 θα είναι επίσης το πρώτο Mazda στο οποίο θα εφαρμοστεί και το G-VECTORING CONTROL, το πρώτο από τα συστήματα SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS που θα παρουσιάσει η εταιρεία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η πρόταση της Mazda στο σύστημα Torque Vectoring [video]

Οι κινητήρες θα είναι ο 2.0 και 2.5 SKYACTIV-G βενζίνης και ο 2.2 SKYACTIV-D πετρελαίου, όλοι τους με εστίαση στη γραμμική λειτουργία και την υψηλή απόδοση. Προς το παρόν πάντως, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου.

Το νέο CX-5 παραμένει πιστό στη σχεδιαστική γλώσσα KODO της Mazda, κάτι σημαίνει ότι οι ακμές στο αμάξωμα παραμένουν, κερδίζοντας θετικά σχόλια στο σύνολό τους. Ειδική αναφορά γίνεται από την εταιρεία και στο νέο χρώμα Soul Red Crystal, το οποίο σταδιακά θα βρει εφαρμογή σε όλα τα Mazda. Η σύνθεσή του είναι ιδιαίτερα εξελιγμένη, και υπόσχεται εξαιρετικό αποτέλεσμα με λιγότερες στρώσεις βαφής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οδηγούμε το νέο Mazda MX-5 1.5 SKYACTIV

Το νέο CX-5 θα ξεκινήσει να πωλείται στην Ιαπωνία το Φεβρουάριο, με τη διάθεση και στις υπόλοιπες αγορές να ακολουθεί.

[Πηγή: Mazda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube