Νέο Land Rover Discovery Sport: Αυτή είναι η 7θέσια καμπίνα του [video]

Νέο Land Rover Discovery Sport: Αυτή είναι η 7θέσια καμπίνα του [video]

Η Land Rover έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες και ένα σύντομο video από την 7θέσια καμπίνα του επερχόμενου Discovery Sport.

Το νέο Land Rover Discovery Sport που θα παρουσιαστεί επίσημα στις 3 Σεπτεμβρίου και θα ξεκινήσει την εμπορική καριέρα του στις αρχές του 2015 θα διαθέτει 7θέσια καμπίνα.

Οι φωτογραφίες και το video που έδωσε στη δημοσιότητα η Land Rover δείχνουν ένα εσωτερικό με τρεις σειρές καθισμάτων και με διάταξη 2+3+2, επιβεβαιώνοντας τη διάταξη που είχαμε δει στις δοκιμές «μουλαριών» και πρωτοτύπων.

Η επιλογή να διατίθεται το νέο Discovery Sport με στάνταρ 7θέσια καμπίνα στις περισσότερες αγορές θα βοηθήσει τη Land Rover να ανταγωνιστεί με αξιώσεις τα Audi Q5 και BMW X3 που πρωταγωνιστούν στην πολυπληθή μεσαία κατηγορία των premium SUV.

H Land Rover επισημαίνει ότι η διάταξη του Discovery Sport είναι «πολυχρηστική», δηλαδή η τρίτη σειρά καθισμάτων αναδιπλώνεται προς τα εμπρός, αυξάνοντας το χώρο αποσκευών, και μπορεί να αφαιρεθεί εξ ολοκλήρου.



Μαζί με τη διάταξη, στο οπτικό υλικό που έδωσε στη δημοσιότητα η Land Rover περιλαμβάνεται και μια πανοραμική οροφή, καθώς και ένα τιμόνι που ενσωματώνει πολλαπλές λειτουργίες, «starter» για το άναμμα του μοτέρ και μια κεντρική οθόνη πολυμέσων που είναι διαφορετικής σχεδίασης από αυτή που έχουμε δει σε άλλα μοντέλα της εταιρείας, όπως για παράδειγμα στο Range Rover.



Κάτω από το καπό του νέου Discovery Sport η επιλογή θα γίνεται μέσα από την γκάμα των νέων προηγμένων μοτέρ της σειράς Ingenium, αν και όχι από το λανσάρισμα του μοντέλου. Στο σημείο αυτό να επισημάνουμε ότι θα υπάρχουν και βασικές προσθιοκίνητες εκδόσεις που εκτιμάται ότι θα εκπέμπουν CO2 κάτω από τα 120 g/km.

[Πηγή Land Rover]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube