Νέο Land Rover Discovery

Νέο Land Rover Discovery

Η Land Rover έδωσε στην δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του νέου Discovery, ενόψει την επίσημης παρουσίασής του στην Διεθνή Έκθεση του Παρισιού.

Λίγες εβδομάδες έμειναν μέχρι να ανοίξει τις πύλες της η Έκθεση του Παρισιού και η Land Rover θέλοντας να κρατήσει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας και ζεστό το κοινό, ανέβασε στο δημοσιογραφικό της site την πρώτη φωτογραφία του νέου Disco.

Η μοναδική προς παρόν φωτογραφία μας παρουσιάζει την εμπρός όψη του νέου βρετανικού SUV. Η «εικόνα» είναι γνώριμη, μιας και το νέο μοντέλο ενστερνίζεται την σύγχρονη σχεδιαστική γλώσσα της φίρμας, ενώ φαίνεται καθαρά η αυξημένη απόσταση από το έδαφος και οι εμπρός κάθετοι αεραγωγοί που θυμίζουν κυνόδοντες άγριου ζώου.

Η Land Rover δεν έχει ανακοινώσει γκάμα κινητήρων, αλλά αναμένεται να μοιράζεται την ίδια με το μικρότερο Discovery Sport. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι θα χρησιμοποιεί το πάτωμα των Range Rover που και μεγαλύτερους χώρους προσφέρει και μειωμένο βάρος σε σχέση με το παρελθόν.

Τέλος, το νέο Discovery 5(;) θα είναι το πρώτο μοντέλο της φίρμας που θα δεχθεί τις περιποιήσεις του τμήματος SVO για να προσφέρει ακόμα πιο extreme εκτός δρόμου δυνατότητες (έκδοση SVX).

[Πηγή: Autocar UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube