Νέο ΚIA Cadenza 2017, πρώτες επίσημες φωτογραφίες

Νέο ΚIA Cadenza 2017, πρώτες επίσημες φωτογραφίες

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Cadenza που έδωσε η KIA στη δημοσιότητα αποκαλύπτουν ένα μοντέλο που θα κινηθεί σημαντικά πιο upmarket.

Σε συνέχεια του teaser που έδωσε στη δημοσιότητα νωρίτερα μέσα στον Νοέμβριο η KIA, οι Κορεάτες επανέρχονται με την πλήρη εξωτερική αποκάλυψη του Cadenza.  

Η επόμενη γενιά του ΚΙΑ Cadenza, Κ7 όπως είναι γνωστό στη Ν. Κορέα, διαφημίζεται ως ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο και, κρίνοντας από το ντιζάιν του, προφανώς έρχεται να τοποθετηθεί ακόμη πιο upmarket στην κατηγορία των μεγάλων σεντάν.

Η κομψή γραμμή του προφανώς και είναι επηρεασμένη από τα πολυτελή ευρωπαϊκά μεγάλα σεντάν, ενώ δίνει μια νέα ερμηνεία στη μάσκα «μύτη της τίγρης», διατηρώντας πάντως τα οικεία φώτα ημέρα LED των τεσσάρων σημείων.

Οι τεχνικές λεπτομέρειες του νέου KIA Cadenza προς το παρόν παραμένουν άγνωστες. Πάντως, όσον αφορά τις διαστάσεις, το αυτοκίνητο δείχνει ελαφρά μακρύτερο και πιο φαρδύ από τον προκάτοχό του, αλλά και χαμηλότερο στην προσπάθεια να υποστηρίξει ένα πιο σπορ look. Τα εμπρός φανάρια LED που «διπλώνουν», αγκαλιάζοντας και το πλάι του φτερού, το μακρύ καπό, η χρωμέ δίμπουκη εξάτμιση πίσω και η μεταλλική διακόσμηση στα οριζόντια πίσω φώτα είναι τα χαρακτηριστικά αισθητικά στοιχεία του νέου Cadenza.   

H σήμανση «3.3» που φαίνεται στην πόρτα του πορτμπαγκάζ προφανώς και υποδηλώνει ότι το αυτοκίνητο φορά τον νέο, άρτι εξελιγμένο 3,3λιτρο διτούρμπινο μοτέρ V6 της KIA. Ένας κινητήρας που ψιθυρίζεται ότι αποδίδει μέγιστη ισχύ 370 ίππων και θα συνδυάζεται με 8άρι αυτόματο σασμάν.

Φωτογραφίες της καμπίνας δεν έδωσε στη δημοσιότητα η KIA. Ωστόσο, η εικόνα-teaser που έχουμε δει απεικονίζει καλλιτεχνικά μεν αλλά με σαφή τρόπο δε ότι θα είναι αναβαθμισμένη σημαντικά σε σχέση με αυτή του υφιστάμενου μοντέλου, συνδυάζοντας ξύλο, μέταλλο και δέρμα. Επίσης απεικονίζει μια ευμεγέθη οθόνη να υποστηρίζει το σύστημα πολυμέσων, το τριάκτινο τιμόνι δείχνει να ενσωματώνει πολλαπλές λειτουργίες, ενώ υπάρχει και ένα γενναιόδωρης διάστασης υποβραχιόνιο για οδηγό και συνοδηγό.

Το νέο Kia Cadenza, αν τελικά θα ονομάζεται έτσι, προγραμματίζεται να μπει στις αγορές μέσα στο 2016, με πιθανή επίσημη πρεμιέρα του, στο North American International Auto Show 2016, τον προσεχή Ιανουάριο στο Detroit.

[Πηγή ΚΑΙ] 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube