Νέο Jeep Wrangler 2018, πρώτες επίσημες φωτογραφίες

Νέο Jeep Wrangler 2018, πρώτες επίσημες φωτογραφίες

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέο Wrangler 2018 δόθηκαν από τη Jeep, λίγο πριν από το επίσημο ντεμπούτο του στο LA Auto Show 2017.

Αυτές λοιπόν είναι οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες που φυσικά δεν προκαλούν καμία έκπληξη, καθώς ξέραμε τι να περιμένουμε, τόσο από τις φωτογραφίες scoop όσο και από τις καλλιτεχνικές απεικονίσεις.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από την αμερικανική φίρμα ήταν λίγες, αλλά περιμένουμε πλήρες σετ σε λίγες εβδομάδες, με την έναρξη του Los Angeles Auto Show 2017, όπου και θα ντεμπουτάρει το νέο Jeep Wrangler 2018.

Η Jeep που είναι «μανούλα» στη σωρεία των εκδόσεων σε ένα θέμα, αλλά και κατά πώς το παρουσιάζει στον Τύπο και στο κοινό, επιβεβαιώνει ότι θα υπάρχουν «δεκάδες συνδυασμοί σε πόρτες, οροφές και παρμπρίζ», σύμφωνα με το πρόσφατο δελτίο Τύπου. Και όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες, κάτι που το γνωρίζαμε φυσικά, είναι ότι το Wrangler θα συνεχίσει να διατίθεται με δύο ή τέσσερις πόρτες, με σκληρή και μαλακή οροφή, σε μια εξέλιξη της σιλουέτας του εμβληματικού off-roader. Και τώρα δεν έχουμε παρά να περιμένουμε την έκδοση pick-up, που βρίσκεται υπό εξέλιξη, με εκτιμώμενο χρόνο εμπορικού λανσαρίσματος το 2019.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Jeep Wrangler 1987-2017, μια ιστορία 30 ετών

Κάτω από το καπό του νέου Wrangler 2018, όπως είπε η Jeep, θα υπάρχουν «προηγμένα αποδοτικά μοτέρ και κιβώτια», αλλά και πάλι δεν έδωσε λεπτομέρειες. Από το εγχειρίδιο χρήση που διέρρευσε στο web γνωρίζουμε ότι ο μικρότερος κινητήρας θα είναι ένας δίλιτρος 4κύλινδρος σε σειρά και η τελευταία του υπάρχοντος 3,6λιτρου Pentastar V6 των 290 PS, συνδυασμένου με 8άρι αυτόματο σασμάν. Ο 2.8 του υπάρχοντος μοντέλου καταργείται, τουλάχιστον για την αγορά των ΗΠΑ. Οι φήμες μιλούν ακόμη για έναν 4κύλινδρο τουρμποντίζελ και κάποια ή κάποιες υβριδικές εκδόσεις. Και φυσικά, το Wrangler θα κάνει χρήση της τελευταίας γενιάς τετρακίνησης της Jeep, διατηρώντας το αυτοκίνητο στην κορυφαία θέση όσον αφορά τις δυνατότητές του εκτός ασφάλτου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Διαρροή: To εγχειρίδιο χρήσης του νέου Jeep Wrangler 2018

Η Jeep ήδη στο SEMA Show 2017, στο Las Vegas, επιδεικνύει πάνω από 200 αξεσουάρ της Mopar για το νέο Wrangler 2018 που σημαίνει ότι απογειώνεται η δυνατότητα εξατομίκευσης του αυτοκινήτου.

Για τα υπόλοιπα, υπομονή μέχρι τις 29 Νοεμβρίου, οπότε και ανοίγει τις πύλες του το Los Angeles Auto Show και θα μάθουμε κάθε λεπτομέρεια για το αυτοκίνητο.

[Πηγή Jeep]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube