Νέο Ford Everest: Αυστραλέζικο σχέδιο, παγκόσμιο μέλλον

Νέο Ford Everest: Αυστραλέζικο σχέδιο, παγκόσμιο μέλλον

H Ford κρατά το ενδιαφέρον της Αυστραλίας για την αμερικανική εταιρεία ψηλά, υποσχόμενη την ένταξη 11 παγκοσμίων μοντέλων στην γκάμα μέχρι το 2017.

Η Ford μπορεί να διακόπτει την παραγωγική δραστηριότητά της στην Αυστραλία, αλλά ο διευθύνων σύμβουλός της Alan Mulally αποκάλυψε την εταιρική δέσμευση ότι «η βούληση για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών της χώρας παραμένει ισχυρή και απολύτως ανυποχώρητη».

Ο Mulally, μιλώντας σε μια εκδήλωση «Go Further», είπε ότι η Ford θα ανανεώσει όλη την αυστραλιανή γκάμα των αυτοκινήτων με 11 παγκόσμια μοντέλα μέχρι το 2017. Η εταιρεία αρνήθηκε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες, αλλά επιβεβαίωσε ότι θα λανσαριστούν πολλά μοντέλα, περιλαμβανομένου των Mondeo, Mustang, Fiesta ST, EcoSport και Transit.

Η Ford αποκάλυψε ακόμη το πρωτότυπο Everest που σχεδιάστηκε στην Αυστραλία και προλογίζει ένα μοντέλο παραγωγής που θα έχει παγκόσμια εμπορική καριέρα. Η Ford δεν έκανε περισσότερο λόγο για το μοντέλο αυτό, αλλά επιβεβαίωσε ότι θα αποτελέσει το νέο σημείο αναφοράς μεταξύ των SUV, διαθέτοντας παράλληλα εξαιρετικές ικανότητες 4x4 και ιδιαίτερη στιβαρότητα. (σ.σ. αναμενόμενο βέβαια, μιας και βασίζεται στο Ranger).

[Πηγή Ford]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube