Νέες φωτογραφίες της Aston Martin Lagonda

Νέες φωτογραφίες της Aston Martin Lagonda

Η Aston Martin αποκάλυψε και επίσημα τη Lagonda, το νέο υπερπολυτελές σεντάν της που θα κυκλοφορήσει μόνο στις χώρες της Μ. Ανατολής το 2015.

Είχαμε δει για πρώτη φορά τη νέα Aston Martin Lagonda στις φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει προ ημερών, κατά τη μεταφορά της στο Oman για δοκιμές. Σήμερα όμως η ίδια η εταιρία μας τροφοδοτεί με νέο υλικό.

Πρόκειται να κατασκευαστούν ελάχιστες Aston Martin Lagonda και όλες προορίζονται αποκλειστικά για τους εύπορους πελάτες της φίρμας στις χώρες της Μ. Ανατολής. Οπότε δεν είναι καθόλου περίεργο που το νέο μοντέλο βρέθηκε εκεί για τις απαραίτητες δοκιμές σε θερμό κλίμα, ώστε να έχουν την ευκαιρία να το δουν από κοντά οι ενδιαφερόμενοι.

Μέχρι σήμερα η Lagonda έχει καλύψει 8.000 km δοκιμών στο Oman, σε θερμοκρασία έως και 50 βαθμών C. Η Aston Martin θα έχει ολοκληρώσει το έργο της μόνο μετά από έναν μήνα, όταν το «μουλάρι» θα έχει διανύσει πάνω από 22.000 km σε εκείνα τα μέρη. Και επειδή πιθανότατα οι τελικές προδιαγραφές του μοντέλου δεν έχουν καθοριστεί ακόμα η Aston Martin δεν έχει αποκαλύψει τα τεχνικά χαρακτηριστικά της.

Αυτά που γνωρίζουμε είναι ότι η Aston Martin Lagonda έχει κινητήρα V12 και βασίζεται στην πλατφόρμα VH, όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της φίρμας, ενώ κάποια πάνελ του αμαξώματός της είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα. Θα είναι χειροποίητη και θα συναρμολογείται στις εγκαταστάσεις στις οποίες γεννήθηκαν και οι Aston Martin One-77, ενώ η σπανιότητά της θα αντικατοπτρίζεται πλήρως στην τιμή της.

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube