Νέα video για τα νέα Audi RS6 Avant και RS7 Avant Performance

Νέα video για τα νέα Audi RS6 Avant και RS7 Avant Performance

Στην περίπτωση που η προώθηση των νέων RS6 Avant και RS7 Avant Performance σας έχει πέσει λίγη, η Audi φρόντισε να σας φιλέψει με δύο ακόμη video

Οι κορυφαίες εκδόσεις των RS6 και RS7, με τη φροντίδα της RS Performance που έκαναν πρεμιέρα τον προηγούμενο μήνα με αναβαθμισμένο τον 4λιτρο κινητήρα V8 TFSI κατά 45 PS, φτάνοντας τα 605 άλογα, έρχονται και πάλι στο προσκήνιο με νέα προωθητικά video, αμοντάριστα και ανεπίσημα, καθώς δεν έχουν ανέβει στο κανάλι της Audi στο YouTube.

Να υπενθυμίσουμε ότι η αυξημένη ισχύς τους, που πλέον ισοφαρίζει αυτή του S8 Plus με τον ίδιο κινητήρα, είναι ικανή για να τους δώσει επιτάχυνση 0-100 km/h σε 3,7” και 0-200 km/h σε 12,1”, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 280 km/h (RS6) και τα 305 km/h (RS7) με το έξτρα πακέτο που θέτει εκτός τον ηλεκτρονικό περιοριστή ταχύτητας στα 250 km/h.

Οι οπτικές διαφορές είναι μικρές σε σχέση με τα στάνταρ RS 6 Avant και RS7 Sportback, με λίγο μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα στη μάσκα και πιο ευμεγέθη διαχύτη. Έξτρα στην χρωματική παλέτα έχει προστεθεί η απόχρωση Ascari Blue. Και στην καμπίνα οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν σπορ καθίσματα RS, ταπετσαρία σε δέρμα και Alcantara, ανθρακονημάτινες διακοσμήσεις και μια μεγάλη λίστα από έξτρα πράγματα.



Βέβαια, η κυριότερη αλλαγή όπως προαναφέραμε αφορά τις μηχανολογικές επεμβάσεις: Αύξηση των ωφέλιμων στροφών του μοτέρ, μεγαλύτερη πίεση υπερπλήρωσης στα δύο τούρμπο, αναβαθμισμένο 8άρι αυτόματο κιβώτιο Τiptronic και χαμήλωμα της ρυθμιζόμενης αερανάρτησης κατά δύο πόντους, ενώ έξτρα διατίθεται σπορ διαφορικό με ενεργή κατανομή της ροπής.

Τα αυτοκίνητα πατούν σε ειδικά σχεδιασμένες ζάντες 21 ιντσών, με λάστιχα 285/30 R21 στο RS6 Avant Performance και 275/30 R21 στο RS7 Sportback Performance, ενώ κατόπιν παραγγελίας τοποθετούνται κάρμπον κεραμικοί δίσκοι στα φρένα.

[Πηγή Audi]


Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube